Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Chế độ thưởng
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Marketing:
- Support marketing manager to plan and implement marketing and branding plans, including advertising, PR, mass distribution, digital media, etc.
- Work with and manage suppliers to meet the quality requirements and timing of marketing materials, promotional products,…
- PR & Communication.
- Coordinate and organize marketing communication activities to various target audiences.
- Implement strategies that will increase the awareness and perception of APU International School and the American University of Vietnam.
- Manage external communications with media, industry (including strategies, content).
- Maintain day-to-day contacts with all targeted local media to facilitate media publicity initiative.
- Manage PR agencies (if applicable) in formulating media strategies as well as supervising the preparation press releases, key messages and talking points for activities such as press conferences, roundtables and interviews.
Event:
- Coordinating and organizing events, seminars and workshops.
Yêu Cầu Công Việc
- Bachelor’s degree in marketing, communications or any relevant discipline.
- At least 2 years of PR or marketing experience.
- Good proficiency in English (spoken and written) and computer literate.
- Results-oriented and quick learner.
- Organized, self-confident, self-motivated and creative.
- Be able to work under high-pressure.
- Be able to communicate well.
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.