Mô tả công việc
- Create many creative and effective storewide campaigns;
- Plan and analyze assortment for different channels and customer groups and propose activities.
- Work with related Departments to create promotion scheme every month, every campaign
- Control and ensure that POSMs will be delivered to all stores on time to ensure continuous improvements.
- Based on current market analysis develop attractive Merchandising Concepts and Planograms;
- Work closely with supplier to produce POSM and check quality;
- Survey market & Report of stores, competitors;
Yêu cầu công việc
- Eager to learn and develop.
- A strong sense of aesthetic product presentation and creativity.
- Positive, self- motivated and proactive.
- Excellent communication and interpersonal skills.
- Proficient in English.
- Experience in Visual Merchandising, Retail Marketing, POSM Design and Development, And Supervising Field Marketing Resources.
- Strong analytical and planning skills.
- Bachelor’s degree in Marketing, Business Administration or a related field.
- Passionate about products and processes creative talent.
- Ability to work independently and collaboratively across functions (particularly with the Sales department).
- At least 1 year of proven experience in a similar role, ideally with the FMCG industry.
Quyền lợi
- Employee benefits are provided in accordance with Vietnamese labor law.
- Attractive salary and benefits package, with salary negotiable based on experience and qualifications.
- Comprehensive on- the- job training.
- Professional and dynamic working environment.
- Personalized Skill and Competence Development programs to help you grow professionally.
- Opportunities to participate in team- building activities and company events.
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-11-10 22:05:02
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.