Các phòng ban đang tuyển dụng tại Oriental Saigon

Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Tài chính - Kế toán
Marketing/ Truyền thông
Du lịch, khách sạn
Hành chính
Công nghệ thông tin
An ninh - Bảo vệ
Quản lý sản phẩm & dự án

Việc làm Oriental Saigon

Cập nhật 06/02/2025 13:08
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Oriental Saigon
Sous Chef (Asia)/Bếp phó bếp Á
Oriental Saigon
54 việc làm 1 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng ca
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 17/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

  • Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
  • Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
  • Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
  • Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
  • Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
  • Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
  • Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
  • Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
  • Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
  • Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
  • Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
  • Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.

Quyền lợi được hưởng

• Accommodation provided.

• Duty Meal

• Offered uniform and laundry service for uniform.

• Service Charge

• Joined in the associate activities.

• Joined in the Hotel's training and development programs.

• Offered relocation, home leave allowance.

• Offered 12 vacation days/year.

• Comply with government Public Holidays.

Yêu cầu công việc

  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.
  • Qualifications
  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Yêu cầu hồ sơ

Kindly send us the CV on Hoteljob.vn 
Khu vực
Báo cáo

Oriental Saigon
Oriental Saigon Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
G1619 The Manor Officetel, 91 Nguyễn Hữu Cảnh , Phường 22, Quận Bình Thạnh, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.

Công ty TNHH Sài Gòn Phương Đông ( ORIENTAL SAIGON ) là hệ thống gồm 3 nhà hàng:
- NHÀ HÀNG OPUS SAIGON
- NHÀ HÀNG MANDARINE
- NHÀ HÀNG HỘI AN SENSE
Phân bố tập trung ở khu vực trung tâm thành phố, chúng tôi luôn trân quý những giá trị truyền thống và tinh hoa văn hóa dân tộc. Điều này được thể hiện qua mỗi khía cạnh của không gian, văn hóa, ẩm thực từ phong cách trang trí nội thất nhà hàng cho đến cách bày trí món ăn một cách tinh tế và nghệ thuật.
Hướng tới sẽ mở thêm nhiều chi nhánh cả trong và ngoài nước, nhu cầu tuyển dụng nhân sự của ORIENTAL SAIGON là thường xuyên và liên tục, không ngừng tìm kiếm nhân sự có đủ khả năng đáp ứng yêu cầu công việc.

Những nghề phổ biến tại Oriental Saigon

Bạn làm việc tại Oriental Saigon? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Oriental Saigon

Oriental Saigon

Click để đánh giá