Các phòng ban đang tuyển dụng tại The Anam Resort

Du lịch, khách sạn
An ninh - Bảo vệ
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Tài chính - Kế toán
Quản lý sản phẩm & dự án
Vận tải
Nghệ thuật - Thiết kế
Chăm sóc sức khỏe
Marketing/ Truyền thông
Buôn bán/ Kinh doanh

Việc làm The Anam Resort

Cập nhật 10/10/2025 23:41
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
The Anam Resort
Sous Chef - Bếp phó
The Anam Resort
90 việc làm 8 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 17/04/2025
Hạn nộp hồ sơ: 15/05/2025
Hình thức: Khác
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Cam Lâm - Khánh Hòa

Mô tả công việc

DUTIES AND RESPONSIBILITIES / NHIỆM VỤ VÀ TRÁCH NHIỆM

• Manages the day-to-day operation of the Food Production and Stewarding sections and inform the Executive Chef of any decision taken which did not require his action and any other relevant information.

• Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef in his absence.

• Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:

a) Sales

b) Costs

c) Checks food requisition for store of all kitchen sections

d) Quality and presentation of food and beverage products

e) Condition and cleanliness of facilities and equipment

f) Liasing with guests and checks for there special requirements

g) Marketing

h) daily market list

i) Menu planning

j) Food promotions

• Establishes and maintains effective employee and inter-departmental working relationships.

• Conducts such functions as interviewing, hiring, performance evaluation, coaching, counseling and taking disciplinary actions to ensure the appropriate staff productivity and efficiency.

• Assists the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with guidelines and implements training plans for Food Production employees and other Food and Beverage employees.

• Assists the Executive Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.

• Assists the Executive Chef in developing popular menus offering guests value for money in accordance with guidelines.

• Assists the Executive Chef in planning and organizing successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas.

• Conducts daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results.

• Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar.

• Assist the Executive Chef in making recipes and maintaining up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation.

• Assists the Executive Chef in keeping an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on all Food and Beverage matters.

• Assists the Executive Chef in setting Food Production and Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies.

• Assists the Executive Chef in determining the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment.

• Assists the Executive Chef in settings standards of all food and equipment purchases in accordance with The Anam guidelines.

• Participates in the preparation of the hotel's revenue plan and marketing programs.

• Monitors local competitors and compare their operation the hotel Food and Beverage operation.

• Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in food and beverage through trade literature, hotel show and site visits.

• Performs related duties and special projects as assigned.

Quyền lợi được hưởng

- Compensation & Benefits: follow up Vietnamese law & as per company policy. Discuss in Interview.

- Transportation: provided by the company - Venue: Lot D3, Northern Peninsula, Cam Lam, Khanh Hoa Province.

Yêu cầu công việc

GENERAL REQUIREMENT FOR THE POSITION / YÊU CẦU CHUNG

• Professional and well trained manner.

• Good English language skills

• Supervisory and leadership skills

• Good grooming

• Disciplined performer

• Excellent knowledge of resort and its facilities, services and products

• Always present and preserve the image of the resort through correct behavior and attitude in dealing with colleagues and customers.

Yêu cầu hồ sơ

- Contact: 0258 3 989 495


 

Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

The Anam Resort
The Anam Resort Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:

The Anam là khu nghỉ dưỡng bãi biển theo phong cách thuộc địa năm sao đầu tiên ở Việt Nam – nơi tôn nghiêm sự sang trọng đương đại gợi nhớ về những ngày xa xưa. Từ kiến trúc và thiết kế, đến từng chi tiết nhỏ nhất, du khách sẽ có cảm giác như đang du hành về thời cuối thế kỷ 19 hoặc đầu thế kỷ 20.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2009

Mission

  • Từ kiến trúc và thiết kế, đến từng chi tiết nhỏ nhất, du khách sẽ có cảm giác như đang du hành về thời cuối thế kỷ 19 hoặc đầu thế kỷ 20.

Những nghề phổ biến tại The Anam Resort

Bạn làm việc tại The Anam Resort? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo The Anam Resort

The Anam Resort

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo