Mô tả công việc
Job Description
Assists the Sous Chef in ensuring the quality, consistency and production of areas of responsibility in kitchen.
Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions.
Works with team to improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.
Must ensure sanitation and food standards are achieved. Develops and trains team to improve results.
Quyền lợi được hưởng
Benefits
Attractive remuneration packages
Competitive salary
05 working days | 02 days off per week
Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars
Discounted rates apply when using services at properties
Participating in ultimate phenomenal activities for employees
National and international training courses
Periodic health check | Accident insurance 24/7
Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world
Yêu cầu công việc
Requirement
Graduated with a major or have a vocational certificate.
Experience working in a similar position in 4 - 5 star hotel or resort
Required English skills
Yêu cầu hồ sơ
For interested applicant, please send your potential CV with subject: [Department] - [Position] - [Full name] to hoteljob.vn
For further information, please contact Human Resources Department: 0917 993 715 (Ms. Chi)
Khu căn hộ dịch vụ đẳng cấp thế giới được trang bị nội thất sang trọng và thiết kế nội thất tuyệt vời. Các phòng trang nhã được trang bị đầy đủ với tầm nhìn ngoạn mục ra thành phố Hà Nội và dịch vụ chu đáo của CALIDAS mang đến cho du khách sự thoải mái tuyệt vời và cuộc sống sang trọng năm sao với chi phí phải chăng. Với cơ sở vật chất và dịch vụ tốt nhất, chúng tôi hy vọng sẽ mang lại những kỷ niệm tuyệt vời cho tất cả du khách. Hãy nghỉ ngơi thoải mái và kinh doanh thành công tại CALIDAS