Mô tả công việc
- Develop new menu options based on seasonal changes and customer demand.
- Assist with the preparation and planning of meal designs always up to 5-stars standards.
- Ensure that kitchen activities operate in a timely manner.
- Monitor and record inventory, and if necessary, order new supplies.
- Enforce hygiene standards and HACCP.
- Provide support to junior kitchen employees with various tasks including line cooking, food preparation, and dish plating.
- Adhere to and implement sanitation regulations and safety regulations.
- Manage kitchen team in chef de cuisine’s absence.
- Resolve customer’s problem and their special requests.
- More details will be discuss during interview
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary and bonus
- Health insurance and Social insurance regulated by Vietnam Labor Law
- Professional, dynamic working environment
Yêu cầu công việc
- Advanced Culinary Skills, Leadership Experience.
- Requires a minimum of 2-3 years in the profession (Quality Hotels and Restaurants).
- Must be able to read and speak English clearly.
- Must be a serious professional and take pride in their work. Adherence to the Company Rules and Regulations is a must for success in the job.
- Strong administrational skills, team player, open-minded and flexible.
- Must be proficient with Word, Excel, Outlook, PowerPoint and computers in general.
Yêu cầu hồ sơ
Khu căn hộ dịch vụ đẳng cấp thế giới được trang bị nội thất sang trọng và thiết kế nội thất tuyệt vời. Các phòng trang nhã được trang bị đầy đủ với tầm nhìn ngoạn mục ra thành phố Hà Nội và dịch vụ chu đáo của CALIDAS mang đến cho du khách sự thoải mái tuyệt vời và cuộc sống sang trọng năm sao với chi phí phải chăng. Với cơ sở vật chất và dịch vụ tốt nhất, chúng tôi hy vọng sẽ mang lại những kỷ niệm tuyệt vời cho tất cả du khách. Hãy nghỉ ngơi thoải mái và kinh doanh thành công tại CALIDAS