Mô tả công việc
- Areas of responsibilities include the protection and safety of property assets, employees, guests and property, accident and fire prevention and response.
- Ensures the continuous protection of guests, employees and hotel assets.
- Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures.
- Security officer training and coaching, practice emergency drills, fire safety, access control, crime prevention and detection, crime reporting and victim support, pool safety, manning operation.
- Responsible for the operation of all security system; reports system failures, faults and damages to the shift supervisor.
- Compliment the hotel’s guest service efforts in delivering superior service to all hotel guests, patrons and visitors.
Quyền lợi được hưởng
- 2 month probationary period, receive full salary & service fee bonus & participate in social insurance
- 05 working days according to regulations | 02 days off per week.
- PVI comprehensive health insurance.
- Uniforms and shift meals are provided by the Hotel| Free parking for motorbikes and cars.
- Rates for group employees are applied when using services at the hotel.
- Creative and friendly working environment.
- Domestic and international training courses.
- Vacation/annual leave | Periodic health examination.
- Career development opportunities at Sheraton hotel chain and Marriott International.
Yêu cầu công việc
- Can communicate well by English.
Yêu cầu hồ sơ
Hưng Việt Group là chuỗi Công ty sản xuất, Kinh doanh các mặt hàng gia vị. Nắm bắt được tình hình thị trường và nhu cầu sử dụng ngày càng đa dạng của Người tiêu dùng, Hưng Việt Group đã tạo nên một hệ sinh thái khép kín từ khâu chuẩn bị nguyên liệu, Nghiên cứu công nghệ, phát triển sản phẩm, sản xuất chế biến,... cho đến việc phân phối sản phẩm đến tay người tiêu dùng.
Với sứ mệnh là Nâng tầm gia vị Việt, Hưng Việt luôn không ngừng nghiên cứu, sáng tạo để đưa ra được sản phẩm vừa phục vụ được nhu cầu hiện đại - hợp vệ sinh, mà vẫn không thể thiếu nét "truyền thống" hương vị "đặc trưng" trong nền ẩm thực Miền Nam.