Việc làm Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
BẾP PHÓ/ SOUS CHEF (ASIAN - BANQUET - WESTERN)
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
37 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 18/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 3
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ngũ Hành Sơn - Đà Nẵng

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)

· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.

· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)

· Participate in the planning and costing of menus

· Develop and write standard recipes

· Develop new dishes and products

· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained

· Assist with organizing special events and special food promotions

· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly

· Maintain a hygienic kitchen

· Clean the kitchen and equipment

· Maintain personal hygiene

· Supervise and Training of assigned employees

· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs

· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget

Quyền lợi được hưởng

  • Provision of uniforms and meal allowances
  • Professional working environment
  • Entitlement to insurance as per labor law
  • In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
  • 10 public holidays and 12 annual leave days per year
  • Tet and holiday bonuses
  • Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid-Autumn Festival, International Children's Day,...

Yêu cầu công việc

Required Skills –

· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

Qualifications –

· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience –

· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên nộp hồ sơ trực tiếp trên Hoteljob hoặc qua email recruitment ( a còng) furamavietnam.com. Nếu có gì thắc mắc vui lòng liên hệ 02363.847333 (Ext: 3404) - Ms. Duyên- phòng Nhân sự để được hỗ trợ nhé!
Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu
Thực Phẩm Năm Mục Tiêu Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lô C2-11 đường Trần Nhân Tông, Phường Thọ Quang, Quận Sơn Trà, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.

Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.

Những nghề phổ biến tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Bạn làm việc tại Thực Phẩm Năm Mục Tiêu? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Thực Phẩm Năm Mục Tiêu

Click để đánh giá