Việc làm NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Cập nhật 14/11/2024 16:39
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
Chef De Partie / Tổ trưởng Bếp
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
57 việc làm 7 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 25/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu

Mô tả công việc

• Responsible for the Kitchen outlet, ensure a smooth and profitable operation

• Maintain and develop the hotel’s cuisine concepts and standards in preparation and presentation to ensure a consistent quality culinary offering to guests

• Monitor and direct the daily operation to ensure the hygiene and safety criteria are followed and exercised in working area.

• Understand the business forecast thus conduct wisely management in manning and operation.

• Systemize the managerial process through a proper summary, checklist, logbook and record for follow up.

• Manage list of goods and stock available close with current operation

• Conduct a preventative maintenance plan on a periodic basis as required.

• Ensure all the stars following the hotel’s regulations and policies correctly.

• Promote positive inter-department relations through a concrete communication and cooperation.

• Perform other tasks as required by the department’s senior managers.

• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.

• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.

• Perform other administrative documentation as requested

• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.

• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management.

Quyền lợi được hưởng

Attractive Salary and Benefit Package

- Full social Insurance, private accident and healthcare

- Dynamic, professional & open-minded working environment

- Joining training courses

- Competitive salary, benefits and bonus

- Supporting shift meals at star canteen

Yêu cầu công việc

• At least vocational certificate in culinary knowledge and education.

• At least 4-5 years of working experience in professional culinary operation, hospitality background is preferred.

• Good inter-personality and creative skills

• English communication skill and computer skill are preferred

Yêu cầu hồ sơ

Số điện thoại: 0254 625 7272

Khu vực
Báo cáo

NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số nhà 2C phố Quang Trung, Phường Hàng Trống, Quận Hoàn Kiếm, Thành phố Hà Nội, Việt Nam

T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.

Những nghề phổ biến tại NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Bạn làm việc tại NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Click để đánh giá