Mô tả công việc
- Areas of responsibilities include the protection and safety of property assets, employees, guests and property, accident and fire prevention and response.
- Ensures the continuous protection of guests, employees and hotel assets.
- Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures.
- Security officer training and coaching, practice emergency drills, fire safety, access control, crime prevention and detection, crime reporting and victim support, pool safety, manning operation.
- Responsible for the operation of all security system; reports system failures, faults and damages to the shift supervisor.
- Compliment the hotel’s guest service efforts in delivering superior service to all hotel guests, patrons and visitors.
Quyền lợi được hưởng
- 2 month probationary period, receive full salary & service fee bonus & participate in social insurance
- 05 working days according to regulations | 02 days off per week.
- PVI comprehensive health insurance.
- Uniforms and shift meals are provided by the Hotel| Free parking for motorbikes and cars.
- Rates for group employees are applied when using services at the hotel.
- Creative and friendly working environment.
- Domestic and international training courses.
- Vacation/annual leave | Periodic health examination.
- Career development opportunities at Sheraton hotel chain and Marriott International.
Yêu cầu công việc
- Can communicate well by English.
Yêu cầu hồ sơ
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.