Việc làm NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Cập nhật 14/11/2024 16:39
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
Waiter - Room service
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
57 việc làm 2 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 12/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

DUTIES AND RESPONSIBILTIES

1. To set tables, trays according to type of food ordered and the hotels service standards.

2. To perform opening and closing procedures established for the department.

3. To accurately record, pre-check and pick up all food and beverage orders.

4. To check in with guests to ensure satisfaction with each food course and/or beverages.

5. Responsible for cleaning and removing the trolleys/trays from guest rooms and corridor.

6. To serve guests their food and beverage in prompt, courteous manner as per the standard sequence of service.

7. To present a physical and accurate bill to guests and complete the payment process.

8. To be able to immediately monitor guest comments and pass on to the Superior, and be pro- active in solving problems whenever possible.

9. To report guest complaints immediately to the supervisors and ensure follow up is performed with the guest.

10. To complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc.

11. To maintain cleanliness of work areas, chinaware, glassware, etc., throughout the day.

12. To report cleanliness and maintenance issues to the immediate supervisor.

13. To assist in carrying out scheduled inventories of products and operating equipment.

14. To ensure a minimum wastage and breakage.

15. To ensure effective communication between Kitchen, Order taker and service team members.

16. To monitor operating supplies, equipment and reduce spoilage and wastage successfully.

17. To ensure a very good relationship between the Operations floor, the Kitchen & Front of the House.

18. To assist in carrying out scheduled inventories of products and operating equipment.

19. To perform any other assigned reasonable duties and responsibilities as assigned or as requested by the Supervisor or Manager.

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Attractive Medical package  

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS AND REQUIREMENTS

1. One to two years’ experience in a similar role in upscale hotels

2. Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or in a related field.

3. Good command of English and Vietnamese, especially oral English

4. Ability to speak a third language as an advantage.

5. Good teamwork, complaint resolution skills.

6. Good knowledgeable of a Point of Sale system, other order taking systems or hand held devices, inventory software etc.

7. Passion for service excellence.

8. Warmth and graciousness with the ability to function in a busy environment and create stellar guest experiences and flexible availability to work various shifts and weekends.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc liên hệ phòng nhân sự 02438315000 máy lẻ 3040
Khu vực
Báo cáo

NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING
NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số nhà 2C phố Quang Trung, Phường Hàng Trống, Quận Hoàn Kiếm, Thành phố Hà Nội, Việt Nam

T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.

Những nghề phổ biến tại NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Bạn làm việc tại NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

NHÀ HÀNG T.U.N.G DINING

Click để đánh giá