Renaissance Riverside

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Renaissance Riverside

Dịch vụ khách hàng
Du lịch, khách sạn
Quản lý sản phẩm & dự án
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Buôn bán/ Kinh doanh

Việc làm Renaissance Riverside

Cập nhật 03/12/2025 23:59
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
Renaissance Riverside Hotel Saigon
Bar & Lounge cum Banquet Manager
Renaissance Riverside
183 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Outlet Manager
Ngày đăng tuyển: 27/11/2025
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

JOB SUMMARY

Responsible for the daily operations of the Bar & Lounge and Banquet, including shift management, staff supervision and delivery of high-quality guest service in line with hotel standards. Oversees beverage inventories, liquor control and related financial and administrative responsibilities while ensuring compliance with all legal obligations. Drives guest and associate satisfaction through clear communication, on-the-job support and ongoing training and development of the team.

KEY RESPONSIBILITIES

  • Manage daily Bar & Lounge and Banquet shift operations and supervise staff, while personally assisting in providing high quality service based on requirements and standards and leading shifts during events.
  • Assist with promoting the lounge, menu planning, maintaining standards, assisting servers on the floor during peak periods, and managing property liquor inventories and controls.
  • Implement agreed upon beverage policy and procedures throughout the property and manage in compliance with all local, state and Federal beverage and liquor laws, as well as all laws related to events.
  • Understand beverage control, including days on hand, perpetual inventory, bar pars, portion control, cost controls, beverage potentials, mix of sales analysis for beverage, issue and returns, food standards, and period-end inventory.
  • Monitor adherence to all liquor control policies and procedures.
  • Attend pre- and post-convention meetings as needed to understand group needs and provide clear and concise communications to everyone having ownership in the success of the event. 
  • Understand the impact of Bar, Lounge and Banquet operations on the overall success of an event and manage activities to maximize customer satisfaction.
  • Adhere to and reinforce all Bar/Lounge and Banquet standards, policies and procedures, maintaining established sanitation levels and food handling and sanitation standards.
  • Manage departmental inventories, maintain equipment and manage inventories according to budget and business levels, using banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
  • Project supply needs for the department (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
  • Comprehend budgets, operating statements and payroll progress reports as needed to assist in the financial management of the department and monitor and control financial and administrative responsibilities, including asset protection.
  • Participate in the management of department’s controllable expenses to achieve or exceed budgeted goals and manage to achieve or exceed budgeted goals.
  • Schedule banquet service staff according to forecast and service standards while maximizing profits and supervise staffing levels to ensure that guest service, operational needs and financial objectives are met.

Quyền lợi được hưởng

BENEFITS

  • Meal provided during working shifts
  • Competitive salary and service charge
  • Uniform provided
  • Be part of the Marriott family in all activities
  • Improve essential skills in all aspects of the job
  • Social Insurance, Health Insurance, Unemployment Insurance

Yêu cầu công việc

EXPERIENCES AND EDUCATION

  • High school diploma or GED; 4 years experience in the food and beverage, culinary or related professional area
                                                                       OR
  • 2-year degree from an accredited university in Food service Management, Hotel and Restaurant Manager, Hospitality, Business Administration, or related major, 2 years experience in the food and beverage, culinary or related professional area

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng ứng tuyển theo các hình thức sau:

  • Vui lòng chọn vị trí quan tâm và ứng tuyển trực tiếp trên trang tuyển dụng Hoteljob.
  • Gửi đơn xin ứng tuyển tại Văn phòng Bảo vệ: 01 Ngô Đức Kế, Phường Sài Gòn, Thành Phố Hồ Chí Minh.

Lưu ý: Ứng viên phù hợp sẽ được chủ động liên hệ

Khu vực
Báo cáo

Renaissance Riverside Hotel Saigon
Renaissance Riverside Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
8-15 Tôn Đức Thắng, Phường Bến Nghé, Quận 1, TP.HCM

Khách sạn Renaissance Riverside Sài Gòn là khách sạn 5 sao sang trọng tại Thành phố Hồ Chí Minh được quản lý bởi Marriott International Inc., công ty lưu trú hàng đầu thế giới trong ngành khách sạn với 30 thương hiệu và hơn 7.000 khách sạn, khu nghỉ dưỡng trên 131 quốc gia và vùng lãnh thổ trên khắp thế giới. thế giới. 

Những ứng viên thành công và phù hợp sẽ gia nhập vào một công ty cam kết mang lại cơ hội phát triển và chế độ đãi ngộ tốt nhất cho các cộng sự của mình. Điều này được thể hiện rõ qua 5 ngày làm việc mỗi tuần của chúng tôi cùng với các đặc quyền và lợi ích khác được cung cấp tại Khách sạn Renaissance Riverside Sài Gòn.


Những nghề phổ biến tại Renaissance Riverside

Bạn làm việc tại Renaissance Riverside? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Renaissance Riverside

Renaissance Riverside

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo