Mô tả công việc
· Managing daily food preparation, production and implementation of menus which are designed to deliver innovative, safe food which meet market / guest needs and fall within budgeted guidelines.
· Works in conjunction with service teams to ensure quality product and service to guests
· Maintains Health and safety standards in the kitchen
· Oversees the kitchen team in the absence of the Executive Chef and Sous Chef
Quyền lợi được hưởng
- Attractive Salary
- Service charge
- Uniform and meal will be provided by Hotel
- Company Outing trip + Staff Party
- Other benefits will be shared during interview
Yêu cầu công việc
- At least 2 years at the same level
- Good communicate in English and Vietnamese
Yêu cầu hồ sơ
Hotel address 76- 78 Nguyen Thi Minh Khai St, District 3- HO CHI MINH CITY VIET NAM
Khu nghỉ dưỡng hiện đại của chúng tôi nằm cách Sân bay Quốc tế chưa đầy 2 km, cách trung tâm thành phố Nha Trang sôi động 34 km.
Khi bạn không tắm nắng trên bãi biển, hãy ghé thăm những địa điểm không thể bỏ qua như Nhà thờ Chúa Kitô Vua và Tháp Chàm Po Nagar.