Mô tả công việc
Ensure smooth day to day running of the Hotels kitchens including a la carte, buffet and MICE.
Create menus for a la carte, buffet and MICE inline with market trends and demand.
Understand concept development with an eye for detail and creativity.
Be responsible for food quality consistency.
Maintain standard recipes, up-to-date costs, purchasing specifications, carry out inventory.
Follow all instructions for safety guidelines for all equipment used.
Thorough understanding of HACCP guidelines.
Quyền lợi được hưởng
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
Yêu cầu công việc
High energy and always gives maximum effort.
Is well informed about all aspects of the job and has a minimum of three years experience as an Executive Chef.
Collaborative spirit with strong entrepreneurial skills.
Flexible and able to embrace change effectively and positively.
Writes, speaks, and presents with clarity.
Leadership, learning and development management capability.
Successful pre-opening experience is a plus.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Cúc Phương được thành lập năm 1999, là nhà sản xuất và cung cấp giải pháp toàn diện cho các hệ thống cấp thoát nước từ dân dụng đến các dự án xây dựng lớn.
Tầm nhìn: Top 3 đơn vị cung cấp các sản phẩm ống nhựa và phụ kiện hàng đầu tại Việt Nam
Sứ mệnh: Cung cấp giải pháp toàn diện cho các hệ thống cấp thoát nước đa dạng từ dân dụng, công nghiệp đến các dự án xây dựng lớn.
Mục tiêu: Sản xuất, liên kết, tuyển chọn các nhà cung cấp sản phẩm dựa trên các yếu tố: chất lượng, độ ổn định và giá cả phù hợp để mang tới những sản phẩm ống nhựa nhiều chủng loại, đáp ứng mọi nhu cầu của khách hàng.