Mô tả Công việc
Position Summary
Manage and lead cell and production projects, drive cell and operation development project moving forward.
Key Responsibilities
1.Co-work with cross functional teams to define whole program, facility setup, trial and build, MP schedule.
2.Review and closely drive the readiness and execution of production on a daily basis.
3.Collaborate and facilitate communication across R&D, engineering, operations, quality, supply chain and vendor partners to meet cost, schedule, and quality goals.
4.Drive teams for failure / root cause analysis and implement corrective action measures in timely manner.
5.Identify risks, develop mitigation strategies and facilitate conflict resolution within and between teams, focus on top level objectives and develop a better course of action.
6.Maintenance and update the projects files with internal TTI teams periodically.
7.Budget control, equipment development: arrange tendering, handle contract sign off, equipment delivery.
8.With experience on MES system development or management.
Other tasks assigned by supervisors.
Yêu Cầu Công Việc
- Bachelor’s degree in mechanical engineering, Chemistry is required.
- Strong written and oral communication, organization, presentation, and leadership skills, at least 5 years of leading equipment and production projects
- Strong understanding of manufacturing processes
- Experienced in setting up equipment development and production schedules. Hands on and skill in detail issue solving with quality tools.
- Skilled on PPT reports making and presentation, preferred if the candidates good at MS Project software.
- Good speaking English
- Pay attention to details and willing to learn.
- Self-motivated and high-energy with demonstrated creative and critical thinking capabilities.
- PMP is preferred.
*Work Location: Tan Phu Trung IZ - Cu Chi - HCMC. We provide shuttle bus from HCM, Binh Duong and Dong Nai
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
Việt Nam là nước nông nghiệp thuộc về xứ nóng, vùng nhiệt đới gió mùa. Ngoài ra lãnh thổ Việt Nam được chia ra ba miền rõ rệt là Bắc, Trung, Nam. Chính các đặc điểm về địa lý, văn hoá, dân tộc, khí hậu đã quy định những đặc điểm riêng của ẩm thực từng vùng – miền. Mỗi miền có một nét, khẩu vị đặc trưng.
Với 54 dân tộc sống trên nhiều vùng địa lý đa dạng khắp toàn quốc, ẩm thực của mỗi dân tộc đều có bản sắc riêng biệt. Rất nhiều món trong số đó ít được biết đến tại các dân tộc khác. Làm thế nào để biết đến ẩm thực của mọi miền? Ai sẽ làm được điều này? Các bạn không phải lo lắng vì đã có Gia Vị Việt Ấn!
Gia Vị Việt Ấn luôn luôn gắn kết khẩu vị của mọi miền, góp phần làm ẩm thực Việt Nam phong phú. XNLD Vianco – Việt Ấn được thành lập từ năm 1958, chuyên sản xuất các loại gia vị, nước chấm, thực phẩm chế biến, nông sản và sản phẩm gạo với 100% nguyên liệu tự nhiên được dùng chế biến tất cả các món chay, mặn, hải sản, thịt rừng …
Các sản phẩm Vianco – Việt Ấn liên tục được tặng thưởng hơn 45 huy chương vàng, bạc về chất lượng cao. Hơn 50 năm kinh nghiệm, Vianco – Việt Ấn tự hào là doanh nghiệp đảm bảo về chất lượng, sản phẩm với nguyên liệu thiên nhiên.