Mô tả công việc
Operation
• Monitor food quality and consistency to ensure that the food presented to our guest is of the highest quality standard
• Perform yield testing, product identification and ensure that rotation and labelling adhere to written guidelines for food produce specifications
• Monitor dry and general stores daily, ensure that all perishable produce delivered to the hotel follow the written guidelines for product specifications. Give special attention to all imported products/seasonal products
• Conduct weekly kitchen walk-through and liaise with Executive Steward to ensure that the kitchen sanitation and Engineering maintenance and standards are met
• Perform hands on as and when required to demonstrate a variety of international cuisine through food tasting
• Monitor all food items ordered to ensure minimal wastage and proper product utilization is carried out at all times
• Ensure that no unauthorized personal enters the kitchen at any point in time and that those who enter follow the guideline set forth by the occupational health department
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Work closely with receiving department and storeroom to ensure that received goods are of the standard quality and according to hotel’s specifications
• Update recipe, costing and menu planning for promotions
Other Responsibilities
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
Quyền lợi được hưởng
- Professional, dynamic working environment
- Competitive salary & benefits offered
- Chance to access variety of learning and development program by AccorHotels and the Hotel
- 44 working hours/week & 12 annual leaves/year
- Annual team building trip
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Secondary / High school education
• Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
• Minimum 3 years of relevant experience in a similar capacity
• Good reading, writing and oral proficiency in English language
• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
Competencies
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Self-motivated and energetic
• Well-presented and professionally groomed at all times
Yêu cầu hồ sơ
Please submit your CV at: Talent & Culture Department, Mercure Vung Tau Hotel - 03 Ha Long, Ward 2, Vung Tau City, Ba Ria - Vung Tau Province, Viet Nam
Phone: 0909 370 754 (Ms. Nhung)
Mercure Hai Phong Hotel - khách sạn quốc tế đầu tiên của Accor tọa lạc tại trung tâm thành phố và năm thứ hai liên tiếp đã được trao Giải thưởng Travellers' Choice của Tripadvisor trong 10% khách sạn hàng đầu trên toàn thế giới trong 2 năm liên tiếp.
Chính sách bảo hiểm
- Chế độ BHYT, BHTN, BHXH đầy đủ, thăm khám sức khỏe hàng năm.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Thể thao
- Party
Lịch sử thành lập
-
Mercure Hai Phong Hotel - khách sạn quốc tế đầu tiên của Accor tọa lạc tại trung tâm thành phố được thành lập năm 2009
Mission
- Chúng tôi tự hào mang đến trải nghiệm đích thực và đích thực với phong cách trang trí và ẩm thực lấy cảm hứng từ địa phương của Hải Phòng, thành phố rực rỡ. Với chiều cao 28 tầng, khách sạn là một trong số rất ít tòa nhà cao tầng trong khu vực - có sân thượng đẹp như tranh vẽ và tầm nhìn tuyệt đẹp ra quang cảnh thành phố từ các phòng khách sạn và nhà hàng.