Nhà hàng Press Club

Hà Nội
500 - 1.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Nhà hàng Press Club

Buôn bán/ Kinh doanh
Du lịch, khách sạn
Dịch vụ khách hàng
Marketing/ Truyền thông
Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Hành chính
An ninh - Bảo vệ
Quản lý sản phẩm & dự án
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm

Việc làm Nhà hàng Press Club

Cập nhật 23/09/2025 23:50
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà hàng Press Club
Food and Beverage Manager
Nhà hàng Press Club
40 việc làm 9 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 06/06/2025
Hạn nộp hồ sơ: 06/07/2025
Hình thức: FULL_TIME
Kinh nghiệm: 5 - 6 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành

Role Description

This is a full-time on-site role for a Food and Beverage Manager in Hanoi. The Food and Beverage Manager will be responsible for overseeing the daily operations of a fine-dining restaurant, bar & lounge, banquet and culinary at La Table Hanoia, including managing food service, ensuring excellent customer service, and training staff. Additional duties include budget management, inventory control, and ensuring compliance with health and safety regulations.

1.Key Responsibilities:

Operational Excellence (70%)

  • Oversee the daily operations of all F&B outlets, ensuring consistency and quality.
  • Partner with Executive Chef to create innovative menus and pricing strategies aligned with revenue goals.
  • Maintain strong front-of-house and back-of-house coordination.
  • Deliver high-end service and resolve guest concerns with a high standard of professionalism.
  • Manage staff performance, training, and development.
  • Lead daily briefings, weekly F&B meetings, and planning for events or banquets.
  • Maintain high standards of cleanliness, safety, and service across all touchpoints.

Business Development (20%)

  • Develop annual sales and marketing strategies for F&B services.
  • Explore opportunities such as catering and corporate partnerships.
  • Build and maintain strong relationships with clients, suppliers, and partners.

Administrative & Other Duties (10%)

  • Manage budgets, inventories, and cost controls to meet financial goals.
  • Supervise the master wine list and ensure optimal stock levels.
  • Participate in broader projects and tasks assigned by GM.


2.Qualifications & Experience:

  • Bachelor’s degree in Hospitality, Food Service Management, or related
  • At least 5 years experience as a Food & Beverage Manager, Assistant Manager in fine-dining or luxury hospitality.
  • Skills in Food Service and Food & Beverage management
  • Excellent Customer Service skills
  • Experience in Training staff and managing teams
  • Proficiency in Budgeting and financial management
  • Strong organizational and multitasking abilities
  • Proficiency in computer tools (MS Word, Excel, ERP systems, BI tools, Google Suite).
  • Fluent in Vietnamese and English (spoken & written); French is a plus.


3.Personality & Traits:

  • Well-groomed and professional in appearance.
  • Excellent and positive communication skills.
  • Cheerful, with a strong ambition to thrive in hospitality.
  • Proactive, disciplined, outgoing, and a natural leader.
  • Skilled at motivating teams to deliver high standards in food and service.
  • Strong in problem-solving, training, and organization.
  • Able to juggle cost control (food, beverage, labor) while maintaining operational excellence.
  • Sales-oriented, with experience in upselling and revenue maximization.


4.Why Join Us:

  • Be part of a well-respected hospitality brand known for its service excellence.
  • Work alongside a passionate and experienced team.
  • Enjoy opportunities for growth, creativity, and leadership in one of the city's premier venues


Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Nhà hàng Press Club
Nhà hàng Press Club Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm

Press-Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực nổi tiếng nhất tại Việt Nam, được thành lập vào cuối những năm 90 với tư cách là địa điểm tổ chức Hội nghị và ẩm thực hàng đầu của Hà Nội, nơi các quan chức, doanh nhân, doanh nhân và người nước ngoài có thể giao lưu và dùng bữa trong không gian thoải mái, khung cảnh trang nhã. Nằm phía trên Hiệp hội Nhà báo nổi tiếng, ngôi nhà của các nhà văn và nhà báo kể từ sau chiến tranh, nơi này được coi là nơi tôn vinh những sáng tạo tuyệt vời nhất bằng cử chỉ của bàn tay, cho dù đó là để viết chữ, sơn mài trên gỗ, vẽ tranh nghệ thuật, ủ rượu hay nấu các món ăn. Câu lạc bộ Báo chí chào đón bất kỳ vị khách nào mỗi ngày từ bữa sáng đến đồ uống vào buổi tối muộn.

Chính sách bảo hiểm

  • Công ty đóng BHXH, BHYT, BHTN, BH tai nạn 24/7;

Các hoạt động ngoại khóa

  • Tham gia các chương trình, hoạt động định kỳ dành riêng cho nhân viên Công ty.

Lịch sử thành lập

  • Ngày bắt đầu hoạt động: 18/06/2008

Mission

Press Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực hàng đầu Việt Nam được thành lập vào cuối những năm 1990 tại Hà Nội. Đây là nơi giới doanh nhân, chức sắc và cộng đồng người nước ngoài giao lưu, gặp gỡ, thưởng thức ẩm thực trong không gian tiện nghi và thanh lịch.


Những nghề phổ biến tại Nhà hàng Press Club

Bạn làm việc tại Nhà hàng Press Club? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà hàng Press Club

Nhà hàng Press Club

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo