Nhà hàng Press Club

Hà Nội
500 - 1.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Nhà hàng Press Club

Buôn bán/ Kinh doanh
Du lịch, khách sạn
Dịch vụ khách hàng
Marketing/ Truyền thông
Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Hành chính
An ninh - Bảo vệ
Quản lý sản phẩm & dự án
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm

Việc làm Nhà hàng Press Club

Cập nhật 23/09/2025 23:50
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà hàng Press Club
Food & Beverage Director (Giám đốc Ẩm thực)
Nhà hàng Press Club
40 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 50 - 70 triệu
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 08/09/2025
Hạn nộp hồ sơ: 15/10/2025
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 5 - 10 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hà Nội

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Phụ cấp
  • Đồng phục
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Phụ cấp thâm niên
  • Nghỉ phép năm
  • CLB thể thao

Mô tả Công việc

The Food & Beverage Director (FBD) is responsible for the overall strategic planning, and execution of all food and beverage operations at La Table Hanoia—including the restaurant, bar & lounge, banquet services, and culinary functions. This role ensures the delivery of exceptional experiences for both guests and members, while maintaining high standards of service, quality, and efficiency. Working closely with the Executive Chef, the FBD ensures that kitchen and service operations are fully aligned with the business objectives, brand positioning, and business goals of the F&B department. The FBD is also accountable for staff training and development, operational budgeting, and continuous improvement in both guest satisfaction and team performance.

Key Responsibilities:

Operations & Customer Service

  • Oversee operations of Food and Beverage outlets, double checking daily functions and informing amendment (if any) to related departments;

  • Maintain strong interdepartmental collaboration, especially with Kitchen, Sales, and Events;

  • Maintain records of special events, house counts, food covers and daily business volumes;

  • Coordinate with the Kitchen in menu development and ensure food & beverage quality;

  • Delivery luxury experiences to guests and always maintain exceptional customer services;

  • Lead daily briefings, weekly F&B meetings, and planning for events or banquets.

  • Maintain high standards of cleanliness, safety, and service across all touchpoints.

Business Development

  • Lead the business & marketing planning process and define strategic objectives for F&B growth.

  • Develop annual sales and marketing strategies for F&B services.

  • Drive long-term positioning of the restaurant as a leading fine-dining and banquet destination.

  • Explore opportunities such as catering and corporate partnerships.

  • Build and maintain strong relationships with clients, suppliers, and partners.

Customer Relationship Management (CRM) Strategy & System

  • Develop and implement CRM policies to build long-term guest loyalty and enhance repeat business.

  • Oversee the development and usage of CRM systems (data collection, segmentation, behavioral analysis)

  • Integrate CRM into the guest experience journey and loyalty programs.

Other tasks

  • F&B Staff training & development

  • Manage budgets, inventories, and cost controls to meet financial goals.

  • Supervise the master wine list and ensure optimal stock levels.

  • Participate in broader projects and tasks assigned by GM.

Yêu Cầu Công Việc

Qualifications & Experience:

  • College degree is preferred. Bachelor of Science degree in hotel/restaurant management or Tourism & Hospitality is desirable.

  • Experience as a Food & Beverage Manager, Assistant Manager, or Supervisor in fine-dining or luxury hospitality.

  • Professional knowledge of Culinary.

  • Proficiency in computer tools (MS Word, Excel, ERP systems, BI tools, Google Suite).

  • Fluent in Vietnamese and English (spoken & written); French is a plus.

Personality & Traits:

  • Well-groomed and professional in appearance.

  • Excellent and positive communication skills.

  • Cheerful, with a strong ambition to thrive in hospitality.

  • Proactive, disciplined, outgoing, and a natural leader.

  • Skilled at motivating teams to deliver high standards in food and service.

  • Strong in problem-solving, training, and organization.

  • Able to juggle cost control (food, beverage, labor) while maintaining operational excellence.

  • Sales-oriented, with experience in upselling and revenue maximization.

Địa điểm làm việc

Hà Nội
Số 12 Lý Đạo Thành, phường Tràng Tiền, quận Hoàn Kiếm, thành phố Hà Nội

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Lương: 50 Tr - 70 Tr VND
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Nhà hàng Press Club
Nhà hàng Press Club Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm

Press-Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực nổi tiếng nhất tại Việt Nam, được thành lập vào cuối những năm 90 với tư cách là địa điểm tổ chức Hội nghị và ẩm thực hàng đầu của Hà Nội, nơi các quan chức, doanh nhân, doanh nhân và người nước ngoài có thể giao lưu và dùng bữa trong không gian thoải mái, khung cảnh trang nhã. Nằm phía trên Hiệp hội Nhà báo nổi tiếng, ngôi nhà của các nhà văn và nhà báo kể từ sau chiến tranh, nơi này được coi là nơi tôn vinh những sáng tạo tuyệt vời nhất bằng cử chỉ của bàn tay, cho dù đó là để viết chữ, sơn mài trên gỗ, vẽ tranh nghệ thuật, ủ rượu hay nấu các món ăn. Câu lạc bộ Báo chí chào đón bất kỳ vị khách nào mỗi ngày từ bữa sáng đến đồ uống vào buổi tối muộn.

Chính sách bảo hiểm

  • Công ty đóng BHXH, BHYT, BHTN, BH tai nạn 24/7;

Các hoạt động ngoại khóa

  • Tham gia các chương trình, hoạt động định kỳ dành riêng cho nhân viên Công ty.

Lịch sử thành lập

  • Ngày bắt đầu hoạt động: 18/06/2008

Mission

Press Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực hàng đầu Việt Nam được thành lập vào cuối những năm 1990 tại Hà Nội. Đây là nơi giới doanh nhân, chức sắc và cộng đồng người nước ngoài giao lưu, gặp gỡ, thưởng thức ẩm thực trong không gian tiện nghi và thanh lịch.


Những nghề phổ biến tại Nhà hàng Press Club

Bạn làm việc tại Nhà hàng Press Club? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Nhà hàng Press Club

Nhà hàng Press Club

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo