Mô tả công việc
- Supervise the duties of all stewarding department employees, facilities, operations, and costs.
- Supervise the sanitation, cleanliness, hygiene as well as the quality level of products and services.
- Ensure Back of House areas are maintained to the highest cleanliness standards and cleaning schedules are followed and completed.
- Direct and assist Stewards to make clean-up more efficient.
- Ensure water temperature and chemical levels are appropriate for cleaning and documented.
- Assist with Banquet plate-ups and buffets by transporting and ensuring adequate stock.
- Assist Chefs and kitchen staff with various tasks as needed.
- Check more specifically the proper use of chemicals and washing accessories.
- Coordinate with the Assistant Food and Beverage Manager and Outlet Managers to check their requirements for the day and the next day.
- Assist in the location, movement, and storage of banquet operational equipment.
- Assist in the stock take of equipment and other items as required.
- Work closely with the Chef, Banquets, and catering Manager to anticipate guest needs.
- Work with all departments to ensure items that are required for service are available when needed.
- Take all necessary actions to reduce the loss of silverware/flatware.
- Enforces proper cleaning routines for service ware, equipment, floors, etc.
- Enforces proper use and cleaning of all dishroom machinery.
- Carry out any other reasonable task set by the Hotel’s Management.
Quyền lợi được hưởng
- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;
- A vacation allowance for sailors who work in Phu Quoc;
- Bao Viet health insurance for individuals ;
- Provided with 3-star standard rooms;
- Provided with 3 meals a day;
- Fitness room for sailors
Yêu cầu công việc
· 1 years of relevant experience or an equivalent combination of education and work-related experience
Yêu cầu hồ sơ
Hotline: 0905 244 146
Phone: +84 (0297) 3559 8888
T.U.N.G Dining được chính thức thành lập vào ngày 21/12/2018, Nhà hàng T.U.N.G được lấy cảm hứng từ phong cách ẩm thực cao cấp với không gian được thiết kế đơn giản nhưng đầy tinh tế mang hơi hướng Bắc Âu. Nhà hàng được đặt theo tên riêng của Bếp trưởng - Hoàng Tùng, người đã có thời gian dài làm việc trong các nhà hàng Michelin tại Phần Lan và Đan Mạch. Đồng thời 4 chữ T - U - N - G thể hiện 4 yếu tố đặc trưng trong phong cách ẩm thực của nhà hàng bao gồm Twisted, Unique, Natural và Gastronamic, do đó nhà hàng đề cao giá trị sáng tạo, tính độc đáo, tự nhiên và phong cách ẩm thực cao cấp, chuyên nghiệp.