Mô tả công việc
- Supports the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes.
- Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
- Prepares, cooks, serves and stores .
- Responsible for the effective presentation of staff meals and maintaining the staff dining room in a clean and hygienic manner.
- Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Implements the hotel and department regulations, policies and procedures.
- Performs related duties and special projects as assigned.
Quyền lợi được hưởng
- Joining training courses according standard of AccorHotels.
- Good salary, benefits and bonus.
- Have annual physical examination.
- Accommodation and full meals provided.
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Able to read and write English
Yêu cầu hồ sơ
Khu căn hộ dịch vụ đẳng cấp thế giới được trang bị nội thất sang trọng và thiết kế nội thất tuyệt vời. Các phòng trang nhã được trang bị đầy đủ với tầm nhìn ngoạn mục ra thành phố Hà Nội và dịch vụ chu đáo của CALIDAS mang đến cho du khách sự thoải mái tuyệt vời và cuộc sống sang trọng năm sao với chi phí phải chăng. Với cơ sở vật chất và dịch vụ tốt nhất, chúng tôi hy vọng sẽ mang lại những kỷ niệm tuyệt vời cho tất cả du khách. Hãy nghỉ ngơi thoải mái và kinh doanh thành công tại CALIDAS