Mô tả công việc
Main Duties
1. To ensure that the relevant support to a day’s transactions are complete and have been verified for the Director of Finance’s and General Manager’s review and signature.
2. To assist the Director of Finance in all stages leading to the preparation of all monthly financial reporting and analysis.
3. To assist the Director of Finance in compiling budgets and forecasts and to aid Heads of Departments by providing historical data or support details.
4. To assist in the preparation of special statistical reports which may be required by local management or the Corporate Office.
5. To deputize for the Director of Finance during his absence and, therefore, to be fully acquainted with the Director of Finance’s Job Description in order to carry out those responsibilities.
6. To be fully acquainted with the Hotel’s accounting system, policies and procedures.
7. To be thoroughly familiar with the duties and responsibilities of all the accounting employees under his supervision.
8. To set guidelines and deadline dates for each employee’s monthly work in order to ensure timely financial reporting.
9. To ensure that an organized, up-to-dates filing system is maintained for all pertinent financial records.
10. Conduct surprise cash counts (at least once a month) for the General Cashier’s float, petty cash, and other major imprest funds, reporting any discrepancies to the Director of Finance.
11. To handle all problems of the Finance office with the exception of those which have to be referred to the Director of Finance.
Team Management
1. Collaborate with the Director of Finance to manage the accounting team effectively:
- To distribute work to employees on an equitable basis
- To schedule and introduce flexible job functions through job rotation
- To ensure that all employees do understand fully and adhere to the hotel’s employee rules and regulation, as well as to the hotel’s policies relating to fire, safety and health.
2. To instruct employees on the correct standards and procedures and to handle their problems regarding their daily work.
3. To assist in the training of Finance personnel as part of the effort to build an efficient team and to take an active interest in their individual development and welfare.
Executive Duties
1. To act as Duty Manager for the hotel, if so scheduled.
General
1. To respond to the changes in departmental functions as dictated by the industry, the Company, or the hotel.
Yêu cầu công việc
- Bachelor degree in accounting
- Financial management skills
- Strong analytical skills
- Basic legal expertise related to hotel issues
- Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
- Knowledge of overall hotel operations affecting the Finance Department
- Knowledge of governmental regulations and safety standards
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary (Attractive salary)
- Attractive service charge (about 3.5 million - 5 million/month)
- Support 2 meals during the working shift
- Insurance system to pay 100% of salary + health insurance
- Annual leave days, public holidays leave
- Yearly outing trips
- Luxury Hotel in Saigon
- Be part of a Dynamic Team
- Best Benefit Scheme
Công ty Cổ Phần Giải Trí Mười Chín là Công ty điều hành với hơn 10 năm hoạt động trong lĩnh vực F&B , thương mại dịch vụ, có hệ thống Công ty Phượng Hoàng Group và Công Ty Phượng Hoàng Concept (PHC) chuyên cung cấp dịch vụ thiết kế nội thất, thi công, sản xuất.
Nắm bắt được xu hướng phát triển đầy tiềm năng của thị trường F&B Việt Nam cũng như nhu cầu lớn về tư vấn phát triển thương hiệu từ các mô hình kinh doanh lớn nhỏ, Công ty Cổ Phần Giải Trí Mười Chín ra đời với mục tiêu trở thành đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực ẩm thực, giải trí, bên cạnh đó Công ty Phượng Hoàng Group và Công Ty Phượng Hoàng Concept (PHC) thiết kế concept mới lạ FNB và cung ứng các dịch vụ sản phẩm thương mại tiện ích cho các chủ đầu tư FNB nghành bất động sản.
Chính sách bảo hiểm
- Đầy đủ các chế độ BHXH, BHYT, BHTN theo qui định của nhà nước
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia các hoạt động ngoại khóa công ty
Lịch sử thành lập
- Ngày hoạt động: 29/01/2015
Mission
Giá trị cốt lõi (Values):
- Chuyên nghiệp, tận tâm trong phong cách phục vụ.
- Đóng góp cho sự phát triển cộng đồng.
- Liên tục đổi mới và chuyển mình với dòng chảy xu hướng của xã hội.
- Tôn trọng giá trị lâu dài bền vững
Tầm nhìn (Visions):
- Trở thành tổ chức cố vấn đầu tư kinh doanh F&B chuyên nghiệp và đơn vị cung cấp dịch vụ thiết kế – thi công – thương mại đáng tin cậy.