Mô tả công việc
Assist the Executive Chef in implementing and managing the Food Safety and Hygiene Management System (Hazard Analysis Critical Control Point - HACCP) and supporting a safe and efficient hotel operation and therefore contribute to maximizing guest satisfaction consistent with hotel standards.
- Monitoring of production lines in all F&B areas (from receiving to final product)
- Tracking & filing of all food & refrigerator temperatures
- Handling food and hygiene standards of various types of kitchens / restaurants preferred.
- Analyzing possible contamination points.
- Microbiological analysis.
- Conduct inspections and audits of beverage production process and premises, to ensure compliance with food safety & hygiene.
- Ensure that all food is handled, prepared, stored and transported in a satisfactory manner.
- Provide in-house training in food safety and hygiene.
- Ensure that training and performance standards are maintained in food hygiene and in the use of chemicals.
- Responsible for high standards maintenance of hygiene and food safety in all the beverage production & related areas.
- Complies to the company policies.
- Works within all pre-set budgetary limits.
- Takes on other tasks in addition of the ones stated, in a reasonable framework.
- Developments and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
- Is a “brand ambassador” at all times and ensures brand integrity and clarity are always maintained.
- Models the company's culture, vision, mission and core values at all times.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive compensation and benefits.
- 24 hours accident insurance.
- 05 day working week.
- Associate discount with more than 30 hotel brands of Marriott.
- Career development within Marriott, the largest hospitality company in the world.
Yêu cầu công việc
- Appropriate English communications.
- Fluency in oral and written English preferred, but not absolutely necessary.
- Food safety and hygiene management experience and HACCP Certified.
- Working experience in hotels in similar capacity.
- Minimum three years' experience in a similar capacity.
- Qualified training programs on hygiene and food safety controls.
- Computer knowledge required.
Yêu cầu hồ sơ
For application:
Choose your interested job and apply directly on our Hoteljob recruitment site
or
Send application form to Loss Prevention Office: 01 Ngo Duc Ke Str., District 1, Ho Chi Minh City.
Find more job opportunities of our Hotel at http://www.careers.marriott.com/renaissance-hotels-careers/ (keywords: Renaissance Saigon)!
Note: Only qualified candidates will be contacted.
Công ty Cổ phần Tập đoàn Tân Long được thành lập năm 2000 tại Hà Nội. Trải qua gần 20 năm hoạt động và phát triển, Tập đoàn Tân Long đang nỗ lực trở thành Tập đoàn hàng đầu Việt Nam trong lĩnh vực Nông nghiệp xanh, sạch. Với chiến lược phát triển bền vững, Tập đoàn Tân Long đã tích cực liên kết với nông dân sản xuất lúa, mở rộng vùng bao tiêu thu mua lúa trên các cánh đồng lớn tại Đồng bằng sông Cửu Long. Tập đoàn đã gặt hái được những kết quả quan trọng. Hiện nay, Tân Long là nhà sản xuất và xuất khẩu gạo Japonica lớn nhất tại Việt Nam và Châu Á.
Năm 2019, cùng với mục tiêu tăng trưởng, cung cấp cho thị trường nội địa và xuất khẩu, Tập đoàn Tân Long sản xuất và phân phối thêm sản phẩm gạo chất lượng cao và an toàn cho sức khoẻ người tiêu dùng, với thương hiệu Gạo A AN.
Gạo A AN an toàn chất lượng cao, được sản xuất trên cánh đồng mẫu lớn, kiểm soát nghiêm ngặt dư lượng thuốc bảo vệ thực vật, an toàn cho sức khỏe người tiêu dùng.
Gạo A AN cam kết KHÔNG ĐẤU TRỘN, KHÔNG SỬ DỤNG CHẤT TẠO MÙI, xử lý và chế biến trên dây chuyền công nghệ hiện đại của Châu Âu, tạo ra sản phẩm gạo thơm ngon tự nhiên.