Mô tả công việc
- Coordinate with the Chef de Cuisine, the restaurant Manager any special functions regarding food preparation and presentation, including additional costs and staffing requirements
- Ensure all "quality ingredients'' are professionally prepared in accordance with recipes, plating guides, with an emphasis on maximizing production time and minimizing waste, to support the Culinary Team achieve its financial goals-targets, Food Cost
- Monitor the hotel kitchens operating costs and implements corrective pro-active action where necessary to reduce expenses
- Understand, prepare and post employee work schedules to reflect operating forecasts and to keep within budgeted figures
- Plans and implements effective food promotions in co-ordination with the Food & Beverage Promotion Calendar
- Communicate and delegate the production schedule for the day, collating quantities to be produced from the forecast and for the next day's operation
- Identify Market needs and trends in terms of food for both hotel guests and local market, and Monitors and analyses the menus and products of competitive restaurants
- Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet
- Identify and request assistance if required, prior to any breakdowns occurring
- The ability to set up control systems, which will assure quality and portion consistency
- Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage
- Ensure that proper work orders are completed to repair Culinary equipment and solid follow up to ensure maximum operating equipment
- Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation
- Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed
* Benefits:
- Relocation ticket allowance
- Rest & Relaxation ticket allowance
- Accommodation, transportation & meals are provided
- International working environment.
- Professional training
- Service charge as revenue
- Health care insurance
- 24/7 accident insurance
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
* Service years in the field:
- 7 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
* Service years in supervisor/manager level:
- 2 Years previous experience in same position
- Solid International Culinary experience
* Knowledge and skills:
- Must be able to read and write to facilitate the communication process
- Computer and Microsoft Office skills
- Solid communication & training skills
- Menu compilation skills
- Having knowledge about food safety and hygiene
- Food cost of the kitchen
- Budget of the banquet kitchen
- Competitor/ best practice knowledge
- Working with multi-cultural teams
- Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
- Maintain high standards of personal hygiene at all times
- Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
- Ensure that full uniform is worn at all times
- Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
* Language:
- Good comprehension of the English language
* Preferred (if required)
- Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community.
Quyền lợi được hưởng
:
- Relocation ticket allowance
- Rest & Relaxation ticket allowance
- Accommodation, transportation & meals are provided
- International working environment.
- Professional training
- Service charge as revenue
- Health care insurance
- 24/7 accident insurance
Được thành lập từ năm 2012, đến nay công ty Cổ phần Ngọc Trai Long Beach đã cho ra đời các dòng nữ trang ngọc trai sang trọng và đẳng cấp, với chất lượng và vẻ đẹp hoàn hảo, tạo được uy tín và đóng góp tích cực cho ngành công nghiệp trang sức ngọc trai cả nước.
Bước ngoặt cho thành công này là việc ký kết hợp tác lâu dài cùng công ty Kuramoto – Nhật Bản về giống ngọc trai, kỹ thuật nuôi cấy tiên tiến và xây dựng trung tâm nuôi cấy ngọc trai tại đảo Phú Quốc, Kiên Giang; cũng như liên kết với công ty Rio Pearl – Hong Kong để tạo nên những thiết kế độc quyền về trang sức ngọc trai từ các chuyên gia thiết kế hàng đầu thế giới.
HÀNG TRĂM NGHÌN MẪU THIẾT KẾ TRANG SỨC TINH XẢO
Luôn bắt kịp xu hướng thời trang thế giới, đội ngũ chế tác chuyên nghiệp của Long Beach Pearl nỗ lực không ngừng để sáng tạo nên những mẫu thiết kế trang sức ngọc trai sang trọng, đẳng cấp đáp ứng tối đa nhu cầu làm đẹp và thời trang của khách hàng.
SỞ HỮU GẦN 20 SHOWROOM VỚI SỐ LƯỢNG KHÔNG NGỪNG GIA TĂNG
Hệ thống showroom của Long Beach Pearl trải dài khắp các địa điểm du lịch nổi tiếng cả nước như Phú Quốc, TP HCM, Mũi Né, Nha Trang, Đà Nẵng, Huế, Hà Nội… Mỗi chi nhánh ra đời góp phần khẳng định sức phát triển lớn mạnh của Long Beach Pearl.
QUẢNG BÁ TÀI NĂNG CHẾ TÁC, TRANG SỨC VÀ NHAN SẮC VIỆT RA QUỐC TẾ
Long Beach Pearl thường xuyên tài trợ cho các cuộc thi Sắc đẹp Việt uy tín và nổi tiếng như Hoa Hậu Hoàn Vũ Việt Nam, Hoa Hậu Việt Nam, Quyền năng Phái đẹp,… nhằm tôn vinh vẻ đẹp tinh tế, quý phái của người phụ nữ Việt và quảng bá sắc đẹp Việt Nam ra toàn cầu.
ĐỘI NGŨ NHÂN LỰC TRẺ – SÁNG TẠO – CHUYÊN MÔN CAO
Nguồn nhân lực là giá trị cốt lõi và là nền tảng vững chắc giúp Long Beach Pearl không ngừng tạo nên những giá trị gia tăng hiệu quả cho khách hàng.