Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Công tác phí
Mô tả Công việc
Oversee daily restaurant operations, including staff such as servers, bartenders, cleaners, and security personnel.
Coordinate with the cashier for payment transactions and ensure quality customer service.
Handle customer complaints, gather feedback, and communicate with the Head Chef and General Director.
Monitor food and beverage quality, ensuring freshness and expiration dates are maintained.
Train and assess staff performance within the area of responsibility.
Manage assets, maintain equipment, and ensure cleanliness in storage and public areas.
Improve restaurant processes and collaborate with the kitchen to optimize operations.
Perform IT-related tasks, support promotions, and handle marketing material printing.
Prepare daily work reports and submit them to the Restaurant Manager or Supervisor.
Yêu Cầu Công Việc
Male/Female, 18-24 years old, in good health.
Friendly, sociable, honest, detail-oriented, responsible, and willing to learn.
High school, college, or university graduate; English communication skills.
Basic office computer skills, management, negotiation, and persuasion.
Previous experience in restaurant service is required.
Good communication skills, quick and agile work style, ability to work in a team or independently, and able to handle work pressure.
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Trung học
- Độ tuổi: 18 - 24
- Lương: Cạnh tranh
Việt Nam hiện đang trong thời kỳ tăng trưởng. Không chỉ dân số ngày càng tăng mà số lượng nhà hàng Nhật Bản vẫn tiếp tục tăng và nhu cầu mở nhà hàng mới dự kiến sẽ tiếp tục mở rộng.
Số lượng các gia đình trung lưu ngày càng tăng, cùng với sự gia tăng của thực phẩm Nhật Bản và các thương hiệu Nhật Bản, số lượng các nhà tư bản mong muốn phát triển giấy phép ở nước mình cũng ngày càng tăng lên.
Công ty chúng tôi là một công ty hướng đến mục tiêu "biến ước mơ thành hiện thực! Mang ẩm thực Nhật Bản ra thế giới" đồng thời đóng vai trò kết nối Nhật Bản và Việt Nam, đồng thời hỗ trợ sự phát triển của các nhà hàng trong nước và các doanh nghiệp dịch vụ tại cửa hàng khác
. Với khẩu hiệu của chúng tôi , chúng tôi là cầu nối để xuất khẩu văn hóa ẩm thực Nhật Bản trong nước đến nhiều khu vực khác nhau trên thế giới và cung cấp dịch vụ một cửa để mở rộng ra nước ngoài, bao gồm nghiên cứu thị trường, đảm bảo tài sản, thành lập công ty, xin giấy phép, tuyển dụng nhân lực và cho thuê. Tôi sẽ làm nó.