Mô tả công việc
- Is responsible for the kitchen personnel, production as the smooth operation of the kitchen department. Is in charge of quality, hygiene as presentation of food served in his outlet with obeying all instructions and guide lines given assigned by the Head Chef or Food and Beverage Manager.
- He/ She manages the guest satisfaction efforts of the F&B outlets in accordance with the hotels philosophy.
- Responsible for controlling the hotels expenses as cost relations. Must be in line with pre-assigned budgeting guidelines and expectations.
- Security/Confidentiality: Is responsible of ensuring soundness of the hotels kitchen structure
Key Responsibilities:
- Control the quality and amount of his production.
- Control the hygiene in his work areas, equipment and materials.
- Check the consumption of the goods.
- Control the profitability of his production.
- Maintain the food cost mentioned in the budget.
- Approve the weekly work schedule of his staff.
- Develop positive attitude on job skills, knowledge, autonomy and creativity of the staff.
- Provide them the basis of working in a kitchen in order to increase their qualification and culinary knowledge.
- Adapt to their capacities and aptitudes.
- Respect the needs and individuality of the staff.
- Develop their self-confidence.
- Training of the staff
- Control the daily operation.
- Develop kitchen staffs skills on delegation.
- Work and communicate closely and effective with all departments.
- Set an example and ensure that staff adheres to the grooming standards of La Veranda Resort M-Gallery and behavior as well as hygiene standards.
Relations:
- Reports to Executive Chef.
- Work close with Restaurant department
- Coordinates functions and activate with other department.
Quyền lợi được hưởng
• Social insurance, health insurance, unemployment insurance according to Labor Laws
• Professional, dynamic working environment
• Accor Hospitality Marketing Training Programs
• Travel Opportunities to Phu Quoc Island
• Hotel Service Charge / Team Activities / Paid Leaves
Yêu cầu công việc
- Hospitality and/or F&B experience in international environment
- Highly creative
- Good attention to detail, proactive, strong time management skills
- With positive attitude, good interpersonal and English skills
Yêu cầu hồ sơ
La Veranda Resort Phú Quốc có 70 phòng nghỉ khu nghĩ dưỡng thiết kế theo lối kiến trúc Pháp được quản lý bởi tập đoàn Accor và là một trong những Resort 5 sao Quốc tế tốt nhất tại Phú Quốc. La Veranda được nhận nhiều giải thưởng quan trọng: “Traveller Choice resort 2017”, “Best Boutique resort 2017”, top 5 khách sạn hàng đầu Châu Á do Accor bình chọn …
Chính sách bảo hiểm
- Bảo hiểm xã hội theo quy định của pháp luật
- Bảo hiểm tai nạn ....
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Các hoạt động vui chơi, giải trí,
- Party
Lịch sử thành lập
- Được thành lập vào năm 2006, khu nghỉ dưỡng La Veranda - 70 phòng nơi đây đã từng đoạt giải thưởng resort sang trọng đầu tiên trên Đảo Phú Quốc
Mission
- Nằm ở vị trí trung tâm Dương Đông, La Veranda Resort Mgallery By Sofitel mang đến cho du khách những trải nghiệm khó quên về một hình ảnh lâu đài mang hình ảnh kiến trúc thuộc địa Pháp ngày xưa nằm cạnh biển. Với thiết kế kiến trúc và không gian riêng nơi đây đã tạo ra một phong cách đặc biệt gợi nhớ đến hình ảnh Đông Dương ngày xưa.