Movenpick Living West Hanoi

Hà Nội
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Movenpick Living West Hanoi

Lao động có tay nghề và sản xuất
Du lịch, khách sạn
Buôn bán/ Kinh doanh
Dịch vụ khách hàng
Hành chính
Kỹ thuật
Tài chính - Kế toán
Marketing/ Truyền thông

Việc làm Movenpick Living West Hanoi

Cập nhật 05/10/2025 22:06
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Movenpick Living West Hanoi
Restaurant Supervisor
Movenpick Living West Hanoi
68 việc làm 22 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 8 - 12 triệu
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 14/03/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/04/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Cầu Giấy - Hà Nội

Mô tả công việc

Duties and Responsibilities:

1. Actively support the quality Improvement process.

2. Assume responsibility of daily operation of all assigned outlets.

3. Assist in ensuring that scheduling functions are performed accurately and on a timely basis.

4. Assist in maintaining a highly motivated and well trained staff.

5. Open and close shift in accordance with manager’s checklist.

6. Initiate aggressive guest interaction through seeking and soliciting feedback from guests.

7. Train, maintain and enforce all company service standards, using use records, menus, and appropriate reference materials.

8. Properly execute revenue and check control procedures on shift.

9. Handle daily employee relations i.e. scheduling, time adjustments, and etc.

10. Maintain a safe and sanitary work environment for all employees and guests.

11. Gather and implement all proper tools for running shifts i.e. schedules, floor plans, reservations, checks.

12. Find solutions for problems such as call outs, last minute bookings, or any other daily problems that may arise.

13. During shift, ensure that guests are satisfied by assisting with serving, seating, communication with kitchen, and by striving to speak to all guests.

14. Be on the floor during entire meal period and ensure adequate coverage.

15. Conduct taste panels and menu classes on a daily basis for restaurant.

16. Ensure that only a quality product is being served.

17. Monitor hours, staffing overtime on a daily basis for restaurant with accurate scheduling in line with forecast and budget guidelines.

18. Ensure all side work is done on a daily basis.

19. Maintain proper employee uniform standards

20. Manage an effective repair and maintenance program through the use of work orders, inspections, and etc.

21. Assist any employee in his/her job performance, when required, to ensure guest satisfaction.

22. Understand and teach empowerment principles to ensure guest satisfaction.

23. Exercise station rotation to ensure stations are distributed fairly.

24. Assist in implementing an effective training program for new and current employees using use records, menus, and appropriate reference manuals.

25. Encourage problem solving by employees through proper training and empowerment.

26. Establish effective communication with employees to gain their trust and respect through his/her hard work.

27. Maintain fair and consistent counseling and/or disciplinary procedures in accordance with company’s guarantee of fair treatment policy.

28. Attend restaurant employee meetings.

29. Demonstrate positive interdepartmental relations.

30. Communicate directly and/or through the use of the log book to the next shift supervisor.

31. Identify and recommend incentive programs, new ideas, and methods of operation.

32. Perform any reasonable request made by management which is not life threatening or against the law.

33. Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.

34. Perform other tasks assigned by Food & Beverage Manager

Quyền lợi được hưởng

  • Hưởng 100% Phí dịch vụ trong thời gian thử việc
  • Lương cạnh tranh
  • Hỗ trợ ăn theo ca, 
  • Công ty cung cấp đồng phục, giặt là
  • Có cơ hội được thăng tiến lên các vị trí khác

Yêu cầu công việc

1. At least Vocational diploma and preferable Bachelor degree in any field

2. At least 2 year experience in restaurant operation with a good track record of achievements

3. Good in inter-personality, leadership, and creative skill

4. Proficiency in English, computer and point of sale machine

5. Good in driving results and people management and development

4.6. Proficiency in English communication


Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV to: 

Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Movenpick Living West Hanoi
Movenpick Living West Hanoi Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 21, phố Duy Tân, phường Dịch Vọng Hậu, Quận Cầu Giấy, Hà Nội

Tọa lạc tại khu thương mại mới của Hà Nội, Mövenpick Living West Hà Nội là sự lựa chọn lý tưởng cho cả khách doanh nhân và khách du lịch mong muốn sự kết hợp giữa các yếu tố truyền thống và hiện đại. Lấy cảm hứng từ văn hóa vùng đồng bằng miền núi phía Bắc, khách sạn có 196 phòng và dãy phòng tinh tế, hiện đại. Nơi đây còn có trung tâm hội nghị hiện đại với phòng khiêu vũ rộng 273 m2 và ba phòng họp có thể điều chỉnh linh hoạt, hồ bơi nước mặn trong nhà, nhà hàng phục vụ ăn uống thú vị cả ngày và Executive Lounge.


Những nghề phổ biến tại Movenpick Living West Hanoi

Bạn làm việc tại Movenpick Living West Hanoi? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Movenpick Living West Hanoi

Movenpick Living West Hanoi

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo