Mô tả công việc
Main responsibilities:
- Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
- Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
- Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
- Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
- Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive Service charge & Salary
- Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
- Accidental insurance (24/24) and Social insurance
- 02 days off per week
- Provided uniform, Duty meal and Transportation
- Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Yêu cầu công việc
Main requirements:
- Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
- Solid knowledge in Halal menu design.
- Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
- Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
- Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
- Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Yêu cầu hồ sơ
Press-Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực nổi tiếng nhất tại Việt Nam, được thành lập vào cuối những năm 90 với tư cách là địa điểm tổ chức Hội nghị và ẩm thực hàng đầu của Hà Nội, nơi các quan chức, doanh nhân, doanh nhân và người nước ngoài có thể giao lưu và dùng bữa trong không gian thoải mái, khung cảnh trang nhã. Nằm phía trên Hiệp hội Nhà báo nổi tiếng, ngôi nhà của các nhà văn và nhà báo kể từ sau chiến tranh, nơi này được coi là nơi tôn vinh những sáng tạo tuyệt vời nhất bằng cử chỉ của bàn tay, cho dù đó là để viết chữ, sơn mài trên gỗ, vẽ tranh nghệ thuật, ủ rượu hay nấu các món ăn. Câu lạc bộ Báo chí chào đón bất kỳ vị khách nào mỗi ngày từ bữa sáng đến đồ uống vào buổi tối muộn.
Chính sách bảo hiểm
- Công ty đóng BHXH, BHYT, BHTN, BH tai nạn 24/7;
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia các chương trình, hoạt động định kỳ dành riêng cho nhân viên Công ty.
Lịch sử thành lập
- Ngày bắt đầu hoạt động: 18/06/2008
Mission
Press Club, một trong những địa chỉ kinh doanh và ẩm thực hàng đầu Việt Nam được thành lập vào cuối những năm 1990 tại Hà Nội. Đây là nơi giới doanh nhân, chức sắc và cộng đồng người nước ngoài giao lưu, gặp gỡ, thưởng thức ẩm thực trong không gian tiện nghi và thanh lịch.