Novotel Đà Nẵng

Đà Nẵng
500 - 1.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Novotel Đà Nẵng

Du lịch, khách sạn
Lao động có tay nghề và sản xuất
Tài chính - Kế toán
Buôn bán/ Kinh doanh
Dịch vụ khách hàng
Công nghệ thông tin
Kỹ thuật

Việc làm Novotel Đà Nẵng

Cập nhật 17/11/2025 00:08
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Novotel Danang Premier Han River
F&B Supervisor
Novotel Đà Nẵng
141 việc làm 13 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 15/02/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/03/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 7 - TP HCM

Mô tả công việc

GENERAL MISSION

Assist the F&B Manager in every aspect of manning and organization of the F&B Outlets to the standards established by the Hotel.

RESPONSIBILITIES AND MEANS

1. Brief personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinate with kitchen on daily or monthly specials and promotions.

2. Ensure all necessary arrangement and preparation are made for normal and special events; coordinates activities with Housekeeping, Engineering and other departments.

3. Monitors and directs service flow in F&B Outlets.

4. Welcomes and seats guests and presents menu with suggestions to specials.

5. Perform duties common to subordinate and other duties as may be assigned.

ADMINISTRATIVE RESPONSIBILITIES

1. Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks, discusses the same with F&B Manager.

2. Control requisitions of all supplies to maintain par stock for smooth operation.

3. Establishes side duties schedule and follow up with each employee to ensure duties are carried out.

TECHNICAL RESPONSIBILITIES

Check regularly all operating equipment to ensure sufficiency and reports inventory, breakages or missing items.

Check rooms for need of repair of furniture and fixtures; coordinates with Engineering.

COMMERCIAL RESPONSIBILITIES

Execute the general responsibility necessary to minimize costs in operating the restaurant and achieving sales goals.

Attend to guest complaints, requests or inquiries regarding food and services

HUMAN RESPONSIBILITIES

Trains personnel according to established procedures; Conducts orientation of all new employees and ongoing training of all staff.

Ensure grooming and general appearance of staff conforms to Hotel standards.

Maintain attendance records.

Establishes effective employee relations and maintain the highest level of professionalism, ethic and attitude towards all hotel guests, clients, heads of department and employees.

DIRECT LIAISONS

- F&B Supervisor is responsible to the F&B Manager.

REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION

- To attend to any other job requirement as requested by the F&B Manager for the efficient functioning of the Department and to respond to changes in Departmental functions as dictated by the Industry, Company, or the Hotel.

- To be ready and responsible to perform any other duties as designated or required by Management from time to time.

Quyền lợi được hưởng

  • Thẻ phúc lợi dành cho nhân viên cung cấp mức giá chiết khấu tại Accor Hotels trên toàn thế giới.
  • Phát triển tài năng của bạn thông qua các chương trình học tập của Academy Accor.
  • Phụ cấp ăn trưa, gửi xe miễn phí tại hầm gửi xe của khách sạn.
  • Làm việc 5.5 ngày/ 1 tuần.

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Diploma from a reputable Hospitality Management / Culinary school preferred

• Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage

• Minimum 2 years of experience in managing food production & culinary operations in a hotel gained from working in key cities / resorts destinations globally

• Excellent reading, writing and oral proficiency in English language

• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage

• Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint

• High degree of professionalism with sound human resources management and business acumen capabilities

Competencies

• Strong leadership, interpersonal and training skills

• Good communication and customer contact skills

• Results and service oriented with an eye for details

• Ability to multi-task, work well in stressful & high-pressure situations

• A team player & builder

• A motivator & self-starter

• Well-presented and professionally groomed at all times

Yêu cầu hồ sơ

Please submit updated CVs
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Novotel Danang Premier Han River
Novotel Đà Nẵng Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
36 Bạch Đằng, Quận Hải Châu

Tọa lạc thuận tiện trên đường Bạch Đằng, bên bờ sông Hàn hùng vĩ. Novotel Danang Premier dự kiến ​​sẽ trở thành địa điểm khách sạn hàng đầu của Đà Nẵng dành cho khách doanh nhân và khách du lịch tại thành phố lớn thứ 3 của Việt Nam. Với sự kết hợp thông minh giữa thiết kế hiện đại, công nghệ tiên tiến và chuyên môn ẩm thực, Novotel Danang Premier Han River mang đến cho Đà Nẵng một nét đẳng cấp về tiện nghi đẳng cấp thế giới và ẩm thực sáng tạo. Khách sạn có kết nối thuận tiện đến các điểm tham quan du lịch nổi tiếng bao gồm Bãi biển Sơn Trà, Ngũ Hành Sơn, Bà Nà Hills và thành phố cổ Hội An. Tòa nhà 35 tầng có 323 phòng Novotel “Next”, 90 căn hộ dịch vụ, tiện nghi tổ chức tiệc & hội họp phong phú, dịch vụ ăn uống The Square cả ngày, sảnh chờ Pier-6 và quán cà phê vỉa hè, Premier Executive Lounge và các tầng, hồ bơi và phòng tập thể hình Inbalance Fitness Câu lạc bộ và Spa.


Những nghề phổ biến tại Novotel Đà Nẵng

Bạn làm việc tại Novotel Đà Nẵng? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Novotel Đà Nẵng

Novotel Đà Nẵng

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo