Yêu cầu công việc
1. Vietnamese only.
2. Education:A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.
3. Experience:
- 05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high-volume, fine dining restaurant, or experience as a 4-star or 5-star hotel chef
- Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)
4. Knowledge of:
- Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
- Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
- Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management
5. Skills (Ability to):
- Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
- Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
- Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions-oriented, results-driven, and problem-solver
- Capable of working in a fast-paced environment
- Positive attitude, willingness to learn and develop
- Strong Vietnamese & and English language skills
Quyền lợi được hưởng
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Công ty Cổ phần Cúc Phương được thành lập năm 1999, là nhà sản xuất và cung cấp giải pháp toàn diện cho các hệ thống cấp thoát nước từ dân dụng đến các dự án xây dựng lớn.
Tầm nhìn: Top 3 đơn vị cung cấp các sản phẩm ống nhựa và phụ kiện hàng đầu tại Việt Nam
Sứ mệnh: Cung cấp giải pháp toàn diện cho các hệ thống cấp thoát nước đa dạng từ dân dụng, công nghiệp đến các dự án xây dựng lớn.
Mục tiêu: Sản xuất, liên kết, tuyển chọn các nhà cung cấp sản phẩm dựa trên các yếu tố: chất lượng, độ ổn định và giá cả phù hợp để mang tới những sản phẩm ống nhựa nhiều chủng loại, đáp ứng mọi nhu cầu của khách hàng.