Việc làm CÁNH ĐỒNG VÀNG

Cập nhật 19/12/2024 17:21
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH CÁNH ĐỒNG VÀNG
Food and Beverage Manager
CÁNH ĐỒNG VÀNG 2.0★
2 đánh giá 74 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 22/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Đồng Hới - Quảng Bình

Mô tả công việc


  • Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers ​
  • Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues ​
  • Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect ​
  • Recommend or initiate any HR elated actions where needed ​
  • Make sure all food and beverage equipment is in operational condition and regularly cleaned ​
  • Make sure all food and beverage facilities including banquet/convention spaces are clean and properly stocked to anticipated business volume. Notify engineering immediately of any maintenance and repair needs ​
  • Establish and achieve quality and guest satisfaction goals. Help guests with their requests and complaints - making sure you maintain a high level of guest satisfaction ​
  • Manage hotel food and beverage marketing programmes and participate in and maintain system-wide food and beverage marketing programmes and promotions ​
  • Keep an eye on competitor activity / industry innovation. Review and approve menu design and concepts with Executive Chef ​
  • Make sure food and drinks are secure and stored safely - always keep stock replenished to minimise waste ​
  • Handle food and beverage inventory procedures. Determine minimum and maximum stocks for all food, beverage, material, and equipment ​
  • Other ad-hoc duties - unexpected moments when we have to pull together to get a task done ​
  • Help prepare the hotel’s annual budget and the setting of departmental goals ​
  • Monitor budget and control expenses with a focus on food, beverage and labour costs ​
  • Working with the catering office, identify additional sales opportunities to enhance revenue ​
  • Drive promotions that deliver great dining experiences for guests at a good value ​
  • Make sure credit and financial transactions are handled in a secure manner ​
  • This is the top food and beverage job in the hotel. Supervising a large number of team members in one or two food and beverage outlets, kitchens, and may include banquet facilities that cater to 100 people or less. May oversee one or more subordinate managers or supervisors. ​

Quyền lợi được hưởng

At IHG, we provide you competitive benefits and comply to all current laws

We genuinely care about people and we show this through living out our promise of True Hospitality each and every day. It’s what connects every colleague in all IHG hotels.​

Each IHG hotel brand delivers True Hospitality in their own way, and at the heart of it all are specific, core service skills.​

True Attitude: being caring, wanting to make a positive difference, and building genuine connections with guests ​

True Confidence: having the knowledge and skills to perform your role, and giving guests the confidence that they can trust you, to help and support them during their stay​

True Listening: focusing on what your guest is saying, picking up on body language that is often overlooked, and understanding what the guest wants and needs​

True Responsiveness: is about providing guests with what they need, and doing so in a timely and caring manner​

There’s so much more to the job than we can capture here. It’s simply about creating great experiences, doing the right thing and understanding people.​

Yêu cầu công việc

  • Some college and/or advanced training in food and beverage management ​
  • 2 years of related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience ​
  • Bachelor’s degree / higher education qualification in Hotel Management, culinary arts, or related field preferred ​
  • Must speak local language ​
  • Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card, as required by local law

Yêu cầu hồ sơ

Send your application via hoteljob.vn 
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH CÁNH ĐỒNG VÀNG
CÁNH ĐỒNG VÀNG Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

Công Ty Goden Farm thành lập từ năm 2000, chuyên sản xuất các mặt hàng như siro, sinh tố, mứt trái cây, xốt mì ý, mì ý, topping,... nhằm đem đến cho người tiêu dùng những thực phẩm quốc tế, sản xuất từ rau quả Việt Nam với công nghệ hiện đại từ Mỹ. Với tiêu chí " Bổ dưỡng - An toàn - Tiện lợi", các sản phẩm của Golden Farm đã nhanh chóng được nhiều khách hàng ưa chuộng và có mặt tại các siêu thị, nhà hàng, khách sạn toàn quốc.

Công ty Golden Farm được chứng nhận tiêu chuẩn ISO 22000:2018 (VSATTP Quốc tế), với công nghệ sản xuất hiện đại nhằm mang đến cho người tiêu dùng những sản phẩm tốt nhất từ rau quả sạch, bảo vệ sức khỏe và góp phần đơn giản hóa cuộc sống cho mọi gia đình.


Review CÁNH ĐỒNG VÀNG

2.0
2 review

19/11/2024
Nhân Viên Truyền Thông tại Hồ Chí Minh

Reviews chi tiết trải nghiệm không tốt từ lúc liên hệ phỏng vấn đến lúc phỏng vấn

13/11/2024
Nhân viên Content Marketing tại Hồ Chí Minh

Thương hiệu có tiếng nhưng quy trình phỏng vấn vô cùng thiếu chuyên nghiệp.

Những nghề phổ biến tại CÁNH ĐỒNG VÀNG

Bạn làm việc tại CÁNH ĐỒNG VÀNG? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo CÁNH ĐỒNG VÀNG

CÁNH ĐỒNG VÀNG

Click để đánh giá