Việc làm Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm

Cập nhật 18/11/2024 16:00
Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH DỊCH VỤ ĂN UỐNG HOÀNG TÂM
Demi Chef de Partie (Hot Kitchen) (Sailing Club Beach Club)
Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm
55 việc làm 3 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 07/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

- Ensure the quality of food served in all food outlets, including the employee restaurant, is of the highest standard possible appropriate to that area.

- Assist in training within your department and to attend training sessions when requested in line with hotel requirements

- Hygiene control – Cleaning Schedule. Ensure that all records for the Criterion board are maintained.

- SOPs for all dishes are implemented with the aid of a Chef de Partie.

- Training of Commis – setting up a detailed training program with the Chef de Partie, Junior Sous and Sous Chef

- Attend all relevant meetings

- Be responsible for stocks and control of wastage, in according to company standards.

- Assist in maintaining and improving upon budgeted food cost

- Always provide a courteous and professional service and ensure that any guest complaints are promptly rectified and communicated to the head chef.

- Assist the head chef in the fulfilment of his or her duties in order to ensure the smooth running of the kitchen.

- Always maintain a high standard of personal appearance and hygiene.

- Maintain good working relationships with your own colleagues and all other departments.

- Be aware of the action to be taken in the event of fire.

- Carry out cleaning within your own department ensuring that hygiene and safety standards are maintained.

- Have a complete understanding of the hotel’s employee handbook and comply with the regulations contained within.

- Create and maintain an effective working relationship with colleagues and Managers.

- Be responsible for the ordering of all fresh produce and dry goods for kitchen use.

Quyền lợi được hưởng

- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;

- Provided with 3-star standard rooms;

- Fitness room for sailors

Yêu cầu công việc

Qualification: High school, diploma in Resort Management or equivalent education required.

Bachelor’s Degree preferred.

Experience: A minimum 1 year experience in the similar role

Yêu cầu hồ sơ

Please send CV to email: Nộp hồ sơ

Hotline: 0905 244 146

Phone: +84 (0297) 3559 8888

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH DỊCH VỤ ĂN UỐNG HOÀNG TÂM
Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
TK22/1-TK22/2-TK22/3-TK22/4-TK22/5-TK22/6 Nguyễn Cảnh Chân, Phường Cầu Kho, Quận 1,

HOÀNG TÂM - MÓN NGON MIỀN TÂY

Tọa lạc tại Quận 1, Bình Thạnh, Phú Nhuận, Quận 7, Hoàng Tâm được biết đến với lối kiến trúc độc đáo của nhà cổ Việt Nam giữa lòng Sài Gòn kết hợp với không gian xanh mát, mang đến cảm giác thư thái và yên bình. Với những món ăn đậm đà bản sắc Việt được chế biến từ các đầu bếp danh tiếng cùng đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp chắc chắn sẽ mang đến những trải nghiệm khó quên cho thực khách.

Đến với Hoàng Tâm, Quý khách sẽ được thưởng thức những món ăn mang đậm hương vị Nam Bộ với thực đơn vô cùng phong phú và đặc sắc.

Bên cạnh đó, nhà hàng Hoàng Tâm thường xuyên tổ chức hội nghị, liên hoan, sinh nhật, giao lưu thương thảo, họp mặt gia đình... phục vụ mọi đối tượng thực khách có nhu cầu.

 

Những nghề phổ biến tại Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm

Bạn làm việc tại Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm

Dịch Vụ Ăn Uống Hoàng Tâm

Click để đánh giá