Yêu cầu công việc
1. Vietnamese only.
2. Education:A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.
3. Experience:
- 05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high-volume, fine dining restaurant, or experience as a 4-star or 5-star hotel chef
- Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)
4. Knowledge of:
- Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
- Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
- Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management
5. Skills (Ability to):
- Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
- Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
- Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions-oriented, results-driven, and problem-solver
- Capable of working in a fast-paced environment
- Positive attitude, willingness to learn and develop
- Strong Vietnamese & and English language skills
Quyền lợi được hưởng
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
HOÀNG TÂM - MÓN NGON MIỀN TÂY
Tọa lạc tại Quận 1, Bình Thạnh, Phú Nhuận, Quận 7, Hoàng Tâm được biết đến với lối kiến trúc độc đáo của nhà cổ Việt Nam giữa lòng Sài Gòn kết hợp với không gian xanh mát, mang đến cảm giác thư thái và yên bình. Với những món ăn đậm đà bản sắc Việt được chế biến từ các đầu bếp danh tiếng cùng đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp chắc chắn sẽ mang đến những trải nghiệm khó quên cho thực khách.
Đến với Hoàng Tâm, Quý khách sẽ được thưởng thức những món ăn mang đậm hương vị Nam Bộ với thực đơn vô cùng phong phú và đặc sắc.
Bên cạnh đó, nhà hàng Hoàng Tâm thường xuyên tổ chức hội nghị, liên hoan, sinh nhật, giao lưu thương thảo, họp mặt gia đình... phục vụ mọi đối tượng thực khách có nhu cầu.