Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Xe đưa đón
- Chế độ thưởng
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Sample testing and analyzing
• Perform inspection of raw material, products in-process.
• Perform testing of our finished products and competitive products
Baking and Testing reports
• Prepare testing daily report per batch which should be submitted to QC Manager in 24 hours.
• Confirm information report from Baking Technician.
• Assign Baking Technicians to receive flour sample for testing depend on the purpose of each of flour.
• Supervise the Sample Records received from internal or competitors.
• Evaluate or determine the quality of tested flour via end-products
• Timely submit to QC Manager on every case involved
Technical Support and product quality
• Technical support to customer
• Coordinate with Sales Technical Team to take care and give the best advice to end-users
• Frequently support and guide Marketing Executive about Technical Skills at Mill Bakery
Equipment Maintenance
• Control the consumption of bakery materials, additives, & chemicals inside the Bakery Section - Supervise Baking Technicians to make up the mixture of chemicals or additives at allowable & stipulated quantity.
• Record all in-out raw materials at section properly.
• Recommend QA-QC Senior Manager to effectively use any improvers, additives or chemicals for bakery performance on end-products
Coordinate in Training
• Guide, train to new staff.
• Train subordinates the technical skills of bakery.
• Update & guide the knowledge of chemicals, additives & improvers in baking industry.
• Initiate the training at site via the system of reporting & Baking testing on end-products.
• Propose any further training from internal or externals centers related to the skills of flour milling technique.
• Encourage & motivate Baking staffs to develop their technical skills & higher education.
• Stimulate subordinates working cooperatively, actively, carefully, and ensure the technical data committed confidentially.
• Not allowed to have any damages of bakery devices & equipment caused by negligence
Manage, Supervise, assign duties
• Supervise wheat flour, additive sample receiving.
• Supervise Bakery room activity
• Supervise Baking Technician.
• Do attendance record.
• Assign Baking Technicians on start working
• Make order (ingredients, chemical…)
Develop and research new products
• Research and develop current additive & new additive defend product and market.
• Searching and researching new additives, dosage for product with lowest cost.
• Research and develop new products based on customer.
• Research and develop new products via documentary which was trained.
Yêu Cầu Công Việc
• College/ University degree, major in Food Technology/ Baking
• At least 3-5 years of experience in a similar position, preferably experience working in a foreign-invested enterprise
• English Skill - Intermediate
• Good computer literacy
• Advanced technical skills and in-depth knowledge of the LAB
• In-depth knowledge of bakery
• Sound knowledge of different baking techniques.
• Proficiency with bakery equipment and technology.
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
Interflour Việt Nam, 100% vốn FDI, là một phần của Tập đoàn Sản xuất và Nhà máy Bột lớn nhất thế giới. Công ty vận hành nhà ga ngũ cốc thuộc sở hữu tư nhân đầu tiên và cơ sở hạ tầng kho/lưu trữ hiện đại cung cấp dịch vụ lưu trữ ngũ cốc cho Công ty và khách hàng của Công ty. Interflour cam kết làm việc theo nhóm và nhân viên của mình, đồng thời áp dụng Hệ thống đánh giá hiệu suất để đo lường và ghi nhận thành tích của nhân viên, đồng thời cung cấp các phản hồi mang tính xây dựng, các chương trình đào tạo và phát triển cho nhân viên, giúp nhân viên phát triển và tăng trưởng cá nhân.