- Under the guidance and supervision of the Beaulieu Chef de Cuisine and/or Executprocedures and Food & Beverage recipes, oversees and directs all aspects of the banRESPONSIBILITIES
- Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence condepartment profit.
- Control and analyse on a on-going basis the following:
- Quality levels of production and presentation.
- Guest satisfaction.
- Operating food cost.
- Cleanliness, sanitation, hygiene.
* Benefits:
- Employee benefit card with discounted rates in Accor Hotels worldwide + other offers.
- Talent development through learning programs by Academy Accor.
- Opportunity to grow within the property, the company and across the world!
- Contribute and make a difference to the Metropole community and to the city through our social responsibility activities, such as Planet 21.
Các phòng ban đang tuyển dụng tại Sofitel Legend Metropole Hanoi
Nhân sự
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Du lịch, khách sạn
Dịch vụ khách hàng
An ninh - Bảo vệ
Marketing/ Truyền thông
Other
Kỹ thuật
Quản lý sản phẩm & dự án
Tài chính - Kế toán
Chăm sóc sức khỏe
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
Buôn bán/ Kinh doanh
Vận tải
Ngân hàng
Nghệ thuật - Thiết kế