Mô tả công việc
- Responsible for the administration & operation of the particular kitchen or area in-charged.
- To maintain the required and consistent standard & quality as per management’s guidelines.
- To maintain the budgeted food cost in various kitchens as per management guidelines.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary depends on the ability.
- Provided with insurance policy according to the law, including: health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- Provided with 24/24 accident insurance during the whole contract period with the hotel.
- Provided with meals, parking lot, uniform, and laundry service.
Yêu cầu công việc
- Reading, writing and oral proficiency in the English language
- At least 2-3 years experience in kitchen covering all aspects of cooking.
- Must possess a high level of creativity and high quality standards.
- Very strong leader, communicator and trainer.
- In depth knowledge of International Cuisine
Yêu cầu hồ sơ
- Resume
- Application letter
- Related training certificates
- Please contact: 028.3823.6688 ext 1218/ 1251/ 1252 (Human Resources Department)
"Sheng Jian Bao" hay Su có vietsub là bánh bao chiên Thượng Hải, là đặc sản của vùng Tô Châu và Thượng Hải từ thế kỷ 20. Theo năm tháng, món ăn này dần dần đã trở thành món ăn quốc dân và là món ăn gắn liền với tuổi thơ của bất kỳ một người Thượng Hải nào.
Tháng 5 năm 2021, cửa hàng bánh bao Thượng Hải đầu tiên tại Hà Nội được ra đời mang phong cách và hương vị chuẩn gốc Thượng Hải. Nhớ lại những năm mới bắt đầu bán bánh bao, tôi còn chưa hiểu rõ về ngành dịch vụ ăn uống tại Việt Nam, sau bao nỗ lực và cải tiến không ngừng, SuSuBao đã đạt được chất lượng như hiện tại.
Tôi rất biết ơn vì rất nhiều người đã ủng hộ SuSuBao và trở thành khách hàng trung thành của SuSuBao, chúng tôi thực sự rất biết ơn khi có các bạn, điều đó khiến tôi có thêm động lực để phát triển SuSuBao ngày một tốt hơn, mang lại nhiều món ngon chuẩn vị Thượng Hải hơn nữa.