Avanti Group ★ 2.3

Hồ Chí Minh
500 - 1.000 nhân viên
Bán hàng/ Kinh doanh
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Avanti Group

Du lịch, khách sạn
Buôn bán/ Kinh doanh
Lao động có tay nghề và sản xuất
Marketing/ Truyền thông
Dịch vụ khách hàng
Tài chính - Kế toán
Quản lý sản phẩm & dự án
Hành chính
Giáo dục
Kỹ thuật
Công nghệ thông tin
An ninh - Bảo vệ
Nghiên cứu và Khoa học

Việc làm Avanti Group

Cập nhật 11/12/2024 18:02
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Avanti - Group
Chef Executive
Avanti Group 2.3★
4 đánh giá 60 việc làm 22 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Trên 60 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 25/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội

Mô tả công việc

We are looking for an experienced and qualified Head Chef to organize the kitchen’s activities. You will be the first in command in the facilities and will create and inspect dishes before they arrive at the customers ensuring high quality and contentment.

https://lacasadelhabano.vn/

Responsibilities:

1. Menu Development and Planning:

• Create, innovate, and update menus that align with the establishment's concept and customer preferences. Understand company concept, creative base on concept

• Balance creativity with practicality to deliver appealing and diverse culinary offerings.

2. Food Preparation and Presentation:

• Oversee food preparation, cooking techniques, and presentation to maintain consistent quality and presentation.

• Ensure that all dishes leaving the kitchen meet the established standards for taste, portion size, and visual appeal.

3. Kitchen Operations Management:

• Supervise and lead kitchen staff, including chefs, cooks, and assistants, ensuring smooth and efficient operations.

• Organize and delegate tasks to ensure timely food production and service.

• Monitor inventory levels, order supplies, and manage stock to minimize wastage and control costs.

4. Quality Control and Standards:

• Maintain high culinary standards and uphold the establishment's reputation for excellence.

• Regularly taste and evaluate dishes to confirm they meet quality and taste expectations.

5. Staff Training and Development:

• Recruit, train, mentor, and evaluate kitchen staff, fostering a culture of continuous improvement.

• Provide coaching and guidance to enhance culinary skills and teamwork.

6. Budgeting and Cost Management:

• Collaborate with management to set budgetary goals for food and labor costs.

• Source ingredients economically without compromising quality, and monitor cost controls.

7. Culinary Innovation:

• Stay updated with industry trends, culinary techniques, and ingredient sourcing.

• Experiment with new recipes, cooking methods, and presentation styles to keep the menu fresh and exciting.

8. Collaboration and Communication:

• Coordinate with front-of-house staff to ensure seamless service and address any guest concerns.

9. Guest Experience Enhancement:

• Interact with guests to understand preferences, receive feedback, and accommodate special requests.

• Use feedback to enhance menu offering and dining experience.

10. Other work as assigned by BOD.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary
  • Full benefits
  • Sales incentives: Based on the sales target achievement
  • 13th month salary, ceremony, Tet
  • The opportunity to experience high-end service

Yêu cầu công việc

Qualifications and Skills:

• Culinary degree or equivalent culinary education and experience.

• Proven experience as a Sous Chef or in a similar senior culinary role.

• Foreigner is prioritized

• Proficiency in menu development, recipe creation, and culinary techniques.

• Knowledge of food safety regulations and kitchen management best practices.

Yêu cầu hồ sơ

Working Place: 2-4 Ngo Quyen Street, Hoan Kiem District , Ha Noi

Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:

Công ty TNHH Tập đoàn Avanti vận hành All Habanos Concepts với sự cộng tác của Golden Phoenix, nhà phân phối chính của thương hiệu Habanos và Diageo tại Việt Nam. Chúng tôi cam kết mang đến phong cách sống sang trọng cho thị trường này và kết hợp nghệ thuật thưởng thức xì gà độc quyền, rượu whisky quý hiếm và các sản phẩm chất lượng hàng đầu khác. Habanos Specialists là các cửa hàng bán lẻ được ủy quyền bán toàn bộ dòng sản phẩm Habanos và có cơ sở thường có các khu vực tiếp khách nhỏ, quầy bar và sân hiên nơi khách có thể thưởng thức các sản phẩm và dịch vụ của chúng tôi. Ngoài ra còn có nhiều điểm bán hàng Habonos nhỏ hơn được phép bán sản phẩm của chúng tôi.

Chúng tôi tự hào vận hành nhượng quyền thương mại tại Việt Nam của doanh nghiệp La Casa del Habano rất thành công, lần đầu tiên mang đến một đẳng cấp sang trọng hoàn toàn mới cho đất nước.

Chính sách bảo hiểm

  • Chế độ Bảo hiểm đầy đủ (BHYT, BHXH, BHTN)

Các hoạt động ngoại khóa

  • Tình nguyện
  •  Thăm quan, du lịch hàng năm
  • Hoạt động xã hội 
  • Dã ngoại, team building theo quý
  • Chương trình giao lưu văn hóa của công ty,mở tiệc tùng, lễ hội
  • Các cuộc thi năng khiếu như : Ca hát, múa, nhảy
  • Tham gia các hoạt động, sự kiện, team building, du lịch nghỉ mát… do Công ty tổ chức;

Lịch sử thành lập

  • Được thành lập năm 2019

Mission

  • Tận tâm hợp tác với khách hàng để cung cấp dịch vụ cạnh tranh, thân thiện và hầu như không bị gián đoạn. Chúng tôi nỗ lực xây dựng nền tảng mạng lưới vững chắc cho khách hàng.

Review Avanti Group

2.3
4 review

09/12/2024
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Công ty ai đc lòng Sếp thì làm, không thì out

01/03/2023
PHP Developer tại Hồ Chí Minh

Môi trường thoải mái, làm việc thì lại rất nghiêm túc và tập trung. (indeed)

29/08/2024
Nhân viên Content Marketing tại Hồ Chí Minh

Quản lý kém chuyên môn, môi trường làm việc bè phái (rw)

Những nghề phổ biến tại Avanti Group

Bạn làm việc tại Avanti Group? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Avanti Group

Avanti Group

Click để đánh giá