Mô tả công việc
Tasks in the pre-opening phase
Key 1: Build a strong kitchen team:
- Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
- Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
- Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
- Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees
Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:
- Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
- Propose a list of OS&E of kitchen equipment
- Responsible to control equipment, and material received from suppliers
Key 3: Menu development
- Suggest menu following restaurant concept
- Create a seasonal menu, a special menu for a private party
Task on the opening phase
Responsibilities
- Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
- Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
- Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
- Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
- Operate kitchen equipments
- Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
- Prepare ingredients and oversee food preparation
- Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
- Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
- Provide training for new kitchen staff
Quyền lợi được hưởng
- Full benefit according to the provision of Law and State
- Competitive Salary
- Service charge
- Team building, Staff party Discount for staff members
- Slip shift allowance
- ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday
Yêu cầu công việc
Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods
Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew
Leadership skills and confidence in training the kitchen crew
Organized with a keen eye for detail
Passionate about providing exceptional standards of service
A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Phát Quyết thành lập từ năm 2013, trải qua những bước thăng trầm với nhiều biển động của nền kinh tế, Phát Quyết đã ra đời và lớn lên từng ngày. Sau nhiều lần trở mình phát triển, với khát vọng và hoài bão to lớn của người sáng lập, cùng sự chung tay góp sức của toàn bộ cán bộ nhân viên, các nhà đầu tư, chuyên gia tư vấn trong và ngoài nước - tháng 04/2019 - công ty chính thức chuyển thành Công ty Cổ phần Phát Quyết hưởng đến những mục tiêu, chiến lược kinh doanh mang tầm vóc vĩ mô. Toàn thể công ty Cổ phần Phát Quyết luôn nỗ lực để hoàn thành sứ mệnh to lớn: “Không ngừng sáng tạo, tìm kiếm những lĩnh vực đầu tư kinh doanh mang lại giá trị kinh tế cao, phát triển thương hiệu Phát Quyết ngày càng vươn xa”. Công ty đã cho ra mắt các thương hiệu Q'Mart, Q’Phở, Q'Bistro, Hội An Outlet với chuỗi cửa hàng tọa lạc tại Sân bay Quốc tế Cam Ranh, có mặt hầu hết trong các lĩnh vực kinh doanh dịch vụ phi hàng không, đáp ứng kịp thời các nhu cầu thiết yếu của hành khách đến sân bay. Với định hướng: trở thành môi trường kinh doanh văn minh, hiện đại với các lĩnh vực ẩm thực, chuỗi bán lẻ, khách sạn, du lịch, bất động sản,... để khi nhắc đến thành phố Nha Trang, không chỉ được nhắc đến du lịch, trầm hương, yến sào,... mà phải nhờ đến các món ăn, các dịch vụ, sản phẩm của Phát Quyết. Đồng thời luôn là mỗi trường làm việc hấp dẫn, thu hút nhân tài để không ngừng phát triển, vững bước vươn xa.