Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare, cook, serve and store the following dishes:
- Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
- Sauces: hot and cold
- Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
- Poultry and Game dishes
- Meat dishes: meat marinades, carve meats
- Fish and shell fish: sauces for fish and shell fish, garnishing techniques and methods of service for fish
- Pastry, cakes and yeast goods: petits fours, desserts
- Hot and cold deserts: decorate portion and present
- Chinese Regional Dishes:
- Guangong dishes
- Sichuman dishes
- Beijing dishes
- Shanghai dishes
- Thai Regional Dishes
- Indian Regional Dishes
- Malay and Nonya Dishes
- Indonesian Dishes
- Japanese Dishes
- Vietnamese Dishes
- Asian Desserts
- Dim Sum
- Buffet Food
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Clean and re-set his/her working area.
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
- House Rules and Regulation
- Health and Safety
- Grooming
- Quality
- Hygiene and Cleanliness
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Phát Quyết thành lập từ năm 2013, trải qua những bước thăng trầm với nhiều biển động của nền kinh tế, Phát Quyết đã ra đời và lớn lên từng ngày. Sau nhiều lần trở mình phát triển, với khát vọng và hoài bão to lớn của người sáng lập, cùng sự chung tay góp sức của toàn bộ cán bộ nhân viên, các nhà đầu tư, chuyên gia tư vấn trong và ngoài nước - tháng 04/2019 - công ty chính thức chuyển thành Công ty Cổ phần Phát Quyết hưởng đến những mục tiêu, chiến lược kinh doanh mang tầm vóc vĩ mô. Toàn thể công ty Cổ phần Phát Quyết luôn nỗ lực để hoàn thành sứ mệnh to lớn: “Không ngừng sáng tạo, tìm kiếm những lĩnh vực đầu tư kinh doanh mang lại giá trị kinh tế cao, phát triển thương hiệu Phát Quyết ngày càng vươn xa”. Công ty đã cho ra mắt các thương hiệu Q'Mart, Q’Phở, Q'Bistro, Hội An Outlet với chuỗi cửa hàng tọa lạc tại Sân bay Quốc tế Cam Ranh, có mặt hầu hết trong các lĩnh vực kinh doanh dịch vụ phi hàng không, đáp ứng kịp thời các nhu cầu thiết yếu của hành khách đến sân bay. Với định hướng: trở thành môi trường kinh doanh văn minh, hiện đại với các lĩnh vực ẩm thực, chuỗi bán lẻ, khách sạn, du lịch, bất động sản,... để khi nhắc đến thành phố Nha Trang, không chỉ được nhắc đến du lịch, trầm hương, yến sào,... mà phải nhờ đến các món ăn, các dịch vụ, sản phẩm của Phát Quyết. Đồng thời luôn là mỗi trường làm việc hấp dẫn, thu hút nhân tài để không ngừng phát triển, vững bước vươn xa.