Mô tả công việc
- Develop new menu options based on seasonal changes and customer demand.
- Assist with the preparation and planning of meal designs always up to 5-stars standards.
- Ensure that kitchen activities operate in a timely manner.
- Monitor and record inventory, and if necessary, order new supplies.
- Enforce hygiene standards and HACCP.
- Provide support to junior kitchen employees with various tasks including line cooking, food preparation, and dish plating.
- Adhere to and implement sanitation regulations and safety regulations.
- Manage kitchen team in chef de cuisine’s absence.
- Resolve customer’s problem and their special requests.
- More details will be discuss during interview
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary and bonus
- Health insurance and Social insurance regulated by Vietnam Labor Law
- Professional, dynamic working environment
Yêu cầu công việc
- Advanced Culinary Skills, Leadership Experience.
- Requires a minimum of 2-3 years in the profession (Quality Hotels and Restaurants).
- Must be able to read and speak English clearly.
- Must be a serious professional and take pride in their work. Adherence to the Company Rules and Regulations is a must for success in the job.
- Strong administrational skills, team player, open-minded and flexible.
- Must be proficient with Word, Excel, Outlook, PowerPoint and computers in general.
Yêu cầu hồ sơ
CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI & XUẤT NHẬP KHẨU ORIFOOD VN
Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood Vn, tên tiếng anh Orifood Vn Trading & Import Export Company Limited và tên đăng ký là Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood Vn, Đã hoạt động hơn 3 năm trong ngành kinh tế Chế biến, bảo quản thịt và các sản phẩm từ thịt. Giám đốc: Ô/B. Trần Thị Mùi với nhiều hoạt động ngành nghề kinh doanh. Mọi chi tiết quý khách vui lòng liên lạc với công ty chúng tôi theo địa chỉ: Số 8 ngõ 9 Phố Đào Tấn, Phường Ngọc Hà, Quận Ba Đình, Hà Nội, Việt Nam.