Hotel Des Arts Saigon

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Hotel Des Arts Saigon

Lao động có tay nghề và sản xuất
An ninh - Bảo vệ
Du lịch, khách sạn

Việc làm Hotel Des Arts Saigon

Cập nhật 13/12/2025 08:28
Tìm thấy 7 việc làm đang tuyển dụng
Hotel Des Arts Saigon
Sommelier - The Albion Restaurant
Hotel Des Arts Saigon
147 việc làm 2 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 11/12/2025
Hạn nộp hồ sơ: 11/01/2026
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 3 - TP HCM

Mô tả công việc

Key Responsibilities:

1. Wine Selection & Management:

• Curate an extensive and diverse wine list that aligns with the hotel’s luxury brand and dining concepts, guest preferences.

• Source and manage the inventory of wines, ensuring proper storage, labeling, and tracking for quality control.

• Develop and update wine menus with a focus on seasonal trends, exceptional pairings, and premium selections to elevate the dining experience.

• Negotiate with suppliers to secure favorable terms and pricing for wine purchases.

• Cultivate and maintain strong relationships with distributors and vendors to ensure consistent reliability and quality of supplies.

2. Guest Experience:

• Deliver exceptional and personalized service tailored to guests’ preferences and menu selections, providing expert recommendations for wine pairings to enhance their overall dining experience.

• Effectively address guest inquiries regarding wine pairings and beverage selections, showcasing your expertise and passion for wine.

3. Training & Development:

• Train and mentor restaurant staff on wine service techniques, tasting methodologies, and product knowledge to ensure a standard of excellence in service delivery.

• Develop educational programs and resources focused on wine, tea, and coffee to enhance staff knowledge and guest interaction.

• Stay abreast of industry trends, emerging regions, and new wines to continually refine and elevate the wine program.

4. Event Coordination:

• Collaborate seamlessly with the events team to design and execute engaging wine-related events, tastings, and dinners.

• Create and provide customized beverage pairing menus for special occasions and private events, enhancing the overall guest experience.

5. Stock and Quality Control:

• Oversee and manage the wine inventory together with storekeeper ensuring optimal storage conditions & turnover with strict adherence to quality standards.

• Monitor stock levels to facilitate timely replenishment and track usage to promote efficiency while adhering to budgetary guidelines.

• Conduct regular quality assessments of wines, promptly addressing any concerns regarding product quality and availability.

• Oversee and maintain the maintenance/ ordering and proper functioning of all wine service equipment (if applicable).

• Ensure compliance with health and safety standards in wine service, while delivering exceptional customer service.

6. KPI Improvement and Revenue Management:

• Manage the wine budget, including cost control and optimizing inventory levels to maximize profitability.

• Analyze sales data to identify opportunities for increasing beverage sales and overall revenue, identify trends and inform future operational decisions.

• Develop and implement strategies to enhance the profitability of the beverage program, while upholding exceptional quality and service standards.

• Collaborate with management to establish pricing strategies that align with the hotel’s revenue objectives and ensure guest satisfaction.

Quyền lợi được hưởng

  • Uniform, laundry service, duty meal, parking lot will be provided by Hotel.
  • Career growth opportunities in a development-minded company
  • Opportunity to one of the best outlets in the city, highly visible within ACCOR Vietnam
  • Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social

Yêu cầu công việc

  • Strong leadership and proven hospitality training skills
  • A solid history and experience of food and beverage pairings
  • Strong understanding of pricing, budgets and cost controls
  • Operation and programming knowledge of a point of sales recipe function

Yêu cầu hồ sơ

Please submit your updated CV to hotel recruitment team. 
Khu vực
Báo cáo

Hotel Des Arts Saigon
Hotel Des Arts Saigon Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
76 - 78 Nguyễn Thị Minh Khai, Quận 3

Tọa lạc tại vị trí thuận tiện ở trung tâm thành phố, Hotel Des Arts Sài Gòn chỉ cách các điểm du lịch chính, quán bar nổi tiếng, quán cà phê địa phương, trung tâm mua sắm và khu giải trí chỉ 2 phút. Khách sạn 5 sao sang trọng nhưng lấy cảm hứng từ địa phương này có 168 phòng và dãy phòng, nhà hàng đầy phong cách, quầy bar bên hồ bơi trên sân thượng, spa, trung tâm thể dục, sân vườn, sân hiên, 1 phòng khiêu vũ và 2 phòng họp. Hoàn hảo cho cả khách doanh nhân và khách du lịch.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2015

Mission

Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,

 

Những nghề phổ biến tại Hotel Des Arts Saigon

Bạn làm việc tại Hotel Des Arts Saigon? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Hotel Des Arts Saigon

Hotel Des Arts Saigon

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo