![Khách Sạn KK Sapa Khách Sạn KK Sapa](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/30/tai-xuong-13-1696691332.png)
Mô tả công việc
· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
· Participate in the planning and costing of menus
· Develop and write standard recipes
· Develop new dishes and products
· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
· Assist with organizing special events and special food promotions
· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
· Maintain a hygienic kitchen
· Clean the kitchen and equipment
· Maintain personal hygiene
· Supervise and Training of assigned employees
· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
- Provision of uniforms and meal allowances
- Professional working environment
- Entitlement to insurance as per labor law
- In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
- 10 public holidays and 12 annual leave days per year
- Tet and holiday bonuses
- Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid-Autumn Festival, International Children's Day,...
Yêu cầu công việc
Required Skills –
· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications –
· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
![Khách Sạn KK Sapa Khách Sạn KK Sapa](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/30/tai-xuong-13-1696691332.png)
Khách sạn KK Sapa tọa lạc ngay tại vị trí thơ mộng nhất, thuận tiện nhất của thị trấn Sapa, khách sạn của chúng tôi với quy mô 186 phòng, đạt chuẩn 5 sao, vừa khai trường và chính thức đưa vào hoạt động vào 08/9/2019. Với mong muốn ngay từ bước đầu sẽ xây dựng nên môi trường làm việc chuyên nghiệp, tạo mọi điều kiện để tất cả nhân viên được phát triển năng lực bản thân, chúng tôi rất mong nhận được đơn ứng tuyển ở các vị trí như sau
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2015
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,
Những nghề phổ biến tại Khách Sạn KK Sapa
Bạn làm việc tại Khách Sạn KK Sapa? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
![Logo Khách Sạn KK Sapa](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/30/tai-xuong-13-1696691332.png)