Việc làm Oriental Saigon

Cập nhật 22/09/2024 14:55
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Oriental Saigon
PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager
Oriental Saigon
52 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 11/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Tuy Hòa - Phú Yên

Mô tả công việc

The Kitchen Manager is responsible for overseeing the kitchen operations and managing the kitchen team to ensure the food delivery is at its best and established standards of operation are met. Moreover, this role is also in charge of purchase and supply orders, checking kitchen items, performing the inventory count for daily operations and making kitchen stock readily available.

Kitchen Manager reports directly to the Hotel general manager and works closely with the other members in F&B team.

Quyền lợi được hưởng

* Full contribution of SI, HI and UI on basic salary

* Active, balance and professional working environment

* Productivity focus not time attendance

* Fun and playfull internal activities

* 14 AL days

* Meal allowance

* Phone allowance

* 24.7 health insurance

Yêu cầu công việc

Proven performance record with at least 3 years in hospitality or F&B operations as Kitchen coach or equivalent, pre-opening experience is an advantage

Diploma in hotel and restaurant management, hospitality management, business management, marketing, entrepreneurship, or equivalent; Food Hygiene certifications would be an advantage

Fair written and verbal communication skills in both Vietnamese and English

Ability to easily connect and provide a warm (first) contact for our guests, continuously making it personal at every interaction

Ability to provide on the job training, peer mentorship, team development and coaching

Ability to work across all hotel sectors and departments at a basic level to best understanding role in FOH management and departmental collaboration

Actively work to build a community of one, in actions and feelings

Team and knowledge management, system diversities, organizational and team interrelationships

Conflict management, impact and influencing; listening, understanding and responding; teamwork and cooperation

Ability anticipate problems and offer solutions; provide high level of attention to detail

Computer literacy, knowledge of Microsoft Office applications, Hotel operations systems and POS

Yêu cầu hồ sơ

PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager

Khu vực
Báo cáo

Oriental Saigon
Oriental Saigon Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
G1619 The Manor Officetel, 91 Nguyễn Hữu Cảnh , Phường 22, Quận Bình Thạnh, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.

Công ty TNHH Sài Gòn Phương Đông ( ORIENTAL SAIGON ) là hệ thống gồm 3 nhà hàng:
- NHÀ HÀNG OPUS SAIGON
- NHÀ HÀNG MANDARINE
- NHÀ HÀNG HỘI AN SENSE
Phân bố tập trung ở khu vực trung tâm thành phố, chúng tôi luôn trân quý những giá trị truyền thống và tinh hoa văn hóa dân tộc. Điều này được thể hiện qua mỗi khía cạnh của không gian, văn hóa, ẩm thực từ phong cách trang trí nội thất nhà hàng cho đến cách bày trí món ăn một cách tinh tế và nghệ thuật.
Hướng tới sẽ mở thêm nhiều chi nhánh cả trong và ngoài nước, nhu cầu tuyển dụng nhân sự của ORIENTAL SAIGON là thường xuyên và liên tục, không ngừng tìm kiếm nhân sự có đủ khả năng đáp ứng yêu cầu công việc.

Những nghề phổ biến tại Oriental Saigon

Bạn làm việc tại Oriental Saigon? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Oriental Saigon

Oriental Saigon

Click để đánh giá