Mô tả công việc
2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.
3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.
4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.
5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.
6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.
7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.
8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.
9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.
10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.
11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.
Quyền lợi được hưởng
• Insurance as labor law
• At least 14 annual leave, 2 day off per week
• Relocation, repatriation allowance
• Rest and relaxation, Home leave allowance
• Accommodation, uniform, transportation and meals are provided
• Service charge as revenue
• International working environment
• Healthcare insurance for personal at least 6 months and for family after working 2 years
• 24/7 accident insurance
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 2 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
Certificate related job apply
Email: recruitment.regentpq(a còng)ihg.com
Phone: 02973880000 (HR Department)
"Sheng Jian Bao" hay Su có vietsub là bánh bao chiên Thượng Hải, là đặc sản của vùng Tô Châu và Thượng Hải từ thế kỷ 20. Theo năm tháng, món ăn này dần dần đã trở thành món ăn quốc dân và là món ăn gắn liền với tuổi thơ của bất kỳ một người Thượng Hải nào.
Tháng 5 năm 2021, cửa hàng bánh bao Thượng Hải đầu tiên tại Hà Nội được ra đời mang phong cách và hương vị chuẩn gốc Thượng Hải. Nhớ lại những năm mới bắt đầu bán bánh bao, tôi còn chưa hiểu rõ về ngành dịch vụ ăn uống tại Việt Nam, sau bao nỗ lực và cải tiến không ngừng, SuSuBao đã đạt được chất lượng như hiện tại.
Tôi rất biết ơn vì rất nhiều người đã ủng hộ SuSuBao và trở thành khách hàng trung thành của SuSuBao, chúng tôi thực sự rất biết ơn khi có các bạn, điều đó khiến tôi có thêm động lực để phát triển SuSuBao ngày một tốt hơn, mang lại nhiều món ngon chuẩn vị Thượng Hải hơn nữa.