Mô tả công việc
Operation
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
Other Responsibilities
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
Quyền lợi được hưởng
Accommodation for Candidate who come from another city/Chỗ ở cho ứng viên đến từ thành phố khác
Service charge/ Phí dịch vụ
2 days off / week/ Được nghỉ 2 ngày/tuần
Full Social Insurance/ Bảo hiểm xã hội đầy đủ
Shuttle bus from the hotel to Phan Thiet City and back/ Xe đưa đón từ khách sạn đến thành phố Phan Thiết và ngược lại
International work environment/ Môi trường làm việc quốc tế
Duty meal/Bữa ăn trực ca
Yêu cầu công việc
• 2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
-Giấy khám sức khỏe
-Bằng cấp
-Bản sao CMND và hộ khẩu
Công ty Cổ phần Dược phẩm Thái Minh chính thức đi vào hoạt động ngày 15/2/2012 với 12 nhân viên ban đầu.
Tiền thân của Thái Minh là Phòng Marketing trực thuộc công ty TNHH Tư vấn Y Dược Quốc tế (IMC) với người sáng lập là Ths.Ds Nguyễn Quang Thái.
Ấp ủ ý tưởng thay đổi thói quen tiêu dùng của người Việt Nam trong ngành Dược từ các sản phẩm nhập ngoại sang các sản phẩm của Việt Nam, dựa trên những sản phẩm có chất lượng vượt trội, được nghiên cứu kỹ lưỡng, được làm Marketing một cách chuyên nghiệp và được bán rộng rãi trên thị trường, công ty Thái Minh được thành lập để trở thành nơi hội tụ những yếu tố cốt lõi trên.