Mô tả công việc
1. To ensure guest are serviced within specified time.
2. To keep the team updated the menu and presentation standards.
3. To communicate with guests and staff using clear and professional language, and answer phone calls using appropriate telephone etiquette.
4. To effectively answer any questions regarding menu and assist with menu selections.
5. To be able anticipate any unexpected guest need and reacts promptly and tactfully.
6. To apply service techniques correctly at all times, and serving Food & Beverage items with enthusiasm.
7. To assist in serving food courses and beverages to guests.
8. To ensure the set-up of tables is in accordance with types of event and service standards.
9. To record transaction / orders in Point of Sales systems at the time of order.
10. To communicate with the kitchen regarding any menu questions, the length of wait and product availability.
11. To communicate additional meal requirements, allergies, and dietary needs, and special requests to the kitchen.
12. To check with guests to ensure satisfaction with each food course and beverages.
13. Responsible for clearing, collecting and returning food and beverage items to proper area.
14. To maintain cleanliness of work areas, china, glass, etc. throughout the shift.
15. To review order dockets ensuring accurate and timely preparations for order requirements accordingly.
16. To present accurate final bill to guest and process payment.
17. To perform shift closing on the Point of sales terminal and tally cash and credit card settlements.
18. To ensure that the restaurant is always kept clean and organized, both at the front as well as the back of house areas.
19. To ensure that hotel brand standards and SOP's are consistently implemented.
20. To work with fellow staffs and manager to ensure that the restaurant achieves its full potential.
21. To complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc.
22. To conduct monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.
23. To take an active role in coaching and developing junior staff.
24. To perform any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.
Quyền lợi được hưởng
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24
- Attractive Medical package
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria
- International working environment and friendly teammates.
- Other benefits according to Company's policy.
Yêu cầu công việc
1. Two to three years’ experience as an F&B Captain in high volume five-star hotels or upscale hotels/ or in fine dining restaurant with excellent oral and written communication skills.
2. Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or in a related field.
3. Good command of English and Vietnamese.
4. Ability to speak Chinese, Japanese or Korean as an advantage.
5. Ability to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace. Use judgment and reasoning to cope with emergencies such as sudden illness, accident, or interrupted service.
6. Exceptional knowledge and understanding of various dining cultures and food service techniques and standards.
Yêu cầu hồ sơ
Với 22 năm hoạt động kinh doanh trong lĩnh vực hội nghị, yến tiệc và nhà hàng, Công Ty Cổ Phần In Holdings đã khẳng định uy tín của mình qua việc xây dựng và phát triển thành công những thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực này tại Thành phố Hồ Chí Minh, trở thành lựa chọn ưu tiên của các khách hàng, công ty trong nước và quốc tế như: GEM Center, trung tâm hội nghị White Palace Hoàng Văn Thụ, trung tâm tổ chức sự kiện và triển lãm White Palace Phạm Văn Đồng, nhà hàng The Log, W Gourmet. Để có được thành công đó, Công Ty Cổ Phần In Holdings đã từng bước xây dựng cơ cấu tổ chức và hệ thống các công ty thành viên chuyên biệt nhằm đảm bảo cho sự phát triển bền vững của công ty. Công Ty Cổ Phần In Holdings gồm các công ty thành viên là PQC Convention, Phú Quý Thủy Mộc, PQC Vạn Xuân, PQC Hotel & Restaurant tạo nên sự kết hợp chặt chẽ giữa hoạt động của các công ty, góp phần mang lại hiệu quả cho việc đầu tư, phát triển, quản lý và khai thác hiệu quả các dự án trong ngành công nghệ hiếu khách và ẩm thực. Lợi thế từ đội ngũ hơn 2,500 nhân sự cơ hữu đã có kinh nghiệm phục vụ sự kiện, yến tiệc cấp cao của các sở, ban, ngành, hiệp hội doanh nghiệp và các công ty trong và ngoài nước, chúng tôi tự tin sẽ mang đến cho khách hàng của mình những sản phẩm và dịch vụ hoàn hảo. Hoạt động trong lĩnh vực công nghệ hiếu khách, PQC luôn được xây dựng trên một nền tảng rất nhân bản. Tại PQC, con người được xác định là nhân tố then chốt để tạo nên các giá trị thành công, vì thế, chúng tôi quan tâm đến đội ngũ nhân sự của mình trên mọi phương diện. Gia nhập PQC, các bạn sẽ được làm việc trong một môi trường chuyên nghiệp, năng động với nhiều cơ hội thăng tiến & phát triển nghề nghiệp.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng chính sách bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế, bảo hiểm thất nghiệp,….
- Được tham gia bảo hiểm tai nạn cá nhân
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hằng năm
- Party kỷ niệm công ty, sinh nhật sếp, tiệc cuối năm, các ngày sự kiện….
Lịch sử thành lập
- Thành lập năm 2019
Mission
Hoạt động trong lĩnh vực công nghệ hiếu khách, PQC luôn được xây dựng trên một nền tảng rất nhân bản. Tại PQC, con người được xác định là nhân tố then chốt để tạo nên các giá trị thành công, vì thế, chúng tôi quan tâm đến đội ngũ nhân sự của mình trên mọi phương diện.
Review In Holdings
Công ty rất tệ không đáng vào làm (RV)
Làm tăng ca mà không có lương, phúc lợi nhân viên không cao (rw)
Trả lương bèo bọt mà thích OT ko lương. (rw)