Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Hồ Chí Minh
100 - 200 nhân viên
Bán hàng/ Kinh doanh
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Buôn bán/ Kinh doanh
Hành chính
Marketing/ Truyền thông
Lao động có tay nghề và sản xuất
Dịch vụ khách hàng
Kỹ thuật
Quản lý sản phẩm & dự án

Việc làm Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Cập nhật 02/03/2025 17:11
Tìm thấy 3 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế
Sous Chef (Asia)/Bếp phó bếp Á
Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế
21 việc làm 1 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng ca
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 17/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

  • Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
  • Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
  • Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
  • Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
  • Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
  • Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
  • Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
  • Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
  • Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
  • Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
  • Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
  • Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.

Quyền lợi được hưởng

• Accommodation provided.

• Duty Meal

• Offered uniform and laundry service for uniform.

• Service Charge

• Joined in the associate activities.

• Joined in the Hotel's training and development programs.

• Offered relocation, home leave allowance.

• Offered 12 vacation days/year.

• Comply with government Public Holidays.

Yêu cầu công việc

  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.
  • Qualifications
  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Yêu cầu hồ sơ

Kindly send us the CV on Hoteljob.vn 
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế
Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế Xem trang công ty
Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
L1 – 01 Tầng 1, Tòa nhà Gold View, 346 Bến Vân Đồn, Phường 01, Quận 4, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

L1 – 01 Tầng 1, Tòa nhà Gold View, 346 Bến Vân Đồn, Phường 01, Quận 4, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Những nghề phổ biến tại Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Bạn làm việc tại Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Thương Mại Dịch Vụ Jm Quốc Tế

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo