CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM

Hà Nội
200 - 500 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM

Cập nhật 28/08/2024 19:30
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM
Restaurant Supervisor (Ngân Đình)
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 12/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

1. To ensure guest are serviced within specified time.

2. To keep the team updated the menu and presentation standards.

3. To communicate with guests and staff using clear and professional language, and answer phone calls using appropriate telephone etiquette.

4. To effectively answer any questions regarding menu and assist with menu selections.

5. To be able anticipate any unexpected guest need and reacts promptly and tactfully.

6. To apply service techniques correctly at all times, and serving Food & Beverage items with enthusiasm.

7. To assist in serving food courses and beverages to guests.

8. To ensure the set-up of tables is in accordance with types of event and service standards.

9. To record transaction / orders in Point of Sales systems at the time of order.

10. To communicate with the kitchen regarding any menu questions, the length of wait and product availability.

11. To communicate additional meal requirements, allergies, and dietary needs, and special requests to the kitchen.

12. To check with guests to ensure satisfaction with each food course and beverages.

13. Responsible for clearing, collecting and returning food and beverage items to proper area.

14. To maintain cleanliness of work areas, china, glass, etc. throughout the shift.

15. To review order dockets ensuring accurate and timely preparations for order requirements accordingly.

16. To present accurate final bill to guest and process payment.

17. To perform shift closing on the Point of sales terminal and tally cash and credit card settlements.

18. To ensure that the restaurant is always kept clean and organized, both at the front as well as the back of house areas.

19. To ensure that hotel brand standards and SOP's are consistently implemented.

20. To work with fellow staffs and manager to ensure that the restaurant achieves its full potential.

21. To complete closing duties, including restocking items, turning off lights, etc.

22. To conduct monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.

23. To take an active role in coaching and developing junior staff.

24. To perform any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Attractive Medical package  

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS AND REQUIREMENTS

1. Two to three years’ experience as an F&B Captain in high volume five-star hotels or upscale hotels/ or in fine dining restaurant with excellent oral and written communication skills.

2. Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or in a related field.

3. Good command of English and Vietnamese.

4. Ability to speak Chinese, Japanese or Korean as an advantage.

5. Ability to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace. Use judgment and reasoning to cope with emergencies such as sudden illness, accident, or interrupted service.

6. Exceptional knowledge and understanding of various dining cultures and food service techniques and standards.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc liên hệ phòng nhân sự 02438315000 máy lẻ 3040
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM
CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
29B Phan Đình Phùng, Quán Thánh, Ba Đình, Hà Nội

Thành lập năm 2015, Công ty Cổ phần Thương mại Dịch vụ Ngon Việt Nam (VIET DELI) là doanh nghiệp chuyên kinh doanh trong lĩnh vực dịch vụ ẩm thực thuộc Tập đoàn Paradise Vietnam. 

Với tầm nhìn nâng tầm và quảng bá ẩm thực Việt ra toàn thế giới, hệ thống đã và đang khai trương nhiều nhà hàng trong chuỗi dịch vụ cao cấp phục vụ khách du lịch trong và ngoài nước, trải dài khắp ba miền Bắc, Trung, Nam và hướng tới mở rộng ra ngoài lãnh thổ. Chỉ sau 5 năm, VIET DELI hiện sở hữu chuỗi nhà hàng với các thương hiệu và phong cách ẩm thực độc đáo như Home, Ngon Villa, Ngon Gallery .v.v...

Với mục tiêu xây dựng chuỗi dịch vụ thương hiệu đẳng cấp, mang lại cho khách hàng những trải nghiệm ấn tượng nhất về dịch vụ cũng như sản phẩm của công ty, VietDeli luôn tìm kiếm và không ngừng hoàn thiện đội ngũ nhân viên giàu kinh nghiệm trong lĩnh vực dịch vụ, nhà hàng và khách sạn.

Những nghề phổ biến tại CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM

Bạn làm việc tại CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM

CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ NGON VIỆT NAM

Click để đánh giá