ZUMSTART JSC ★ 3.5

Hồ Chí Minh
100 - 200 nhân viên
Bán hàng/ Kinh doanh
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại ZUMSTART JSC

Quản lý sản phẩm & dự án
Hành chính
Buôn bán/ Kinh doanh
Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Tài chính - Kế toán
Công nghệ thông tin

Việc làm ZUMSTART JSC

Cập nhật 09/10/2025 23:47
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN ZUMSTART
Tuyển Dụng QC Manager (Quality Control Manager - F&B)
ZUMSTART JSC 3.5★
2 đánh giá 23 việc làm 1 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 30 - 50 triệu
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 15/08/2023
Hạn nộp hồ sơ: 15/09/2023
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 3 - 5 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hồ Chí Minh

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Phụ cấp
  • Đồng phục
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

Responsible for ensuring the quality of service and products in a restaurant. This position requires knowledge of quality standards, work processes, and food safety, as well as management and problem-solving skills, and the ability to train and guide staff.

Role and Responsibilities:

1. Establish and maintain quality standards:

  • Identify and establish quality standards for all aspects of restaurant operations, including menu, service, work processes, hygiene, and food safety. They need to ensure that these standards are consistently adhered to and improved as necessary

2. Monitor work processes:

  • To monitor work processes in the restaurant to ensure compliance with quality standards and ensure efficiency and high performance. They need to check food preparation processes, serving processes, hygiene procedures, and quality control processes to ensure that everything is done correctly.

3. Quality assessment:

  • Assess the quality of service and products by conducting surprise inspections, collecting feedback from customers, and monitoring quality indicators. Based on the assessment results, they need to implement improvements and adjustments to enhance quality.
  • Ensure food safety: all food ingredients used in the restaurant meet food safety standards. They need to coordinate with suppliers to check the quality and origin of ingredients. Additionally, they must implement food hygiene and storage controls to ensure safety and prevent foodborne illnesses.

4. Train and guide staff:

  • Must ensure that all staff in the restaurant are adequately trained in quality standards, work processes, and hygiene rules. They are responsible for guiding employees on how to improve service quality and address quality-related issues.

5. Interacting with regulatory agencies and certifications:

  • Interact with regulatory agencies and certification bodies related to quality, such as food management agencies, sanitation authorities, and quality inspection organizations. They ensure that the restaurant complies with the requirements and standards set by these agencies and can provide information and reports as needed.

Yêu Cầu Công Việc

General Requirements:

  • Education: Candidates with QC/QA certification are highly prioritized.
  • Knowledge: Knowledge of food safety standards and quality service & food control procedures.
  • Minimum of 2 years of experience working in a Quality Control role within the FnB industry.
  • Proficient understanding of quality standards and management processes, as well as quality monitoring and supervision.
  • Experience in quality inspection and testing, implementation of corrective action programs, and knowledge of data analysis and statistical tools.
  • Proficient computer skills.
  • Strong communication skills, logical thinking, analytical ability, time management, organizational and problem-solving skills.
  • Ability to work independently under high pressure, with a sense of responsibility towards the job.
  • Good in English, willingness to work flexible shifts or as per production demands.

Benefits:

  • Highly competitive and negotiable salary.
  • Attractive and performance-based bonus package, commensurate with experience.
  • Opportunities for career advancement and professional growth.
  • A vibrant and innovative work environment, supported by a talented and cohesive team.

If you are eager to join a passionate team, aspiring for excellence and seeking personal growth in the upscale restaurant industry, we warmly invite you to submit your application and CV today! We eagerly anticipate the opportunity to welcome exceptional candidates like you.

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: 30 - 45
  • Lương: 30 Tr - 50 Tr VND
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Quy mô:
100 - 200 nhân viên
Địa điểm:
11 Nguyễn Thành Ý, Phường Đa Kao, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

ZumWhere, khởi đầu là một vườn bia thủ công đích thực, ẩn mình giữa lòng Sài Gòn náo nhiệt để che chở cho những người đi qua tiệm bánh mì nướng của họ. Chúng tôi thiết kế các địa điểm của mình như một nơi để những người trẻ tuổi đến thăm nhà bạn bè của họ. Chúng tôi mang đến cuộc sống một chút tính quốc tế và một chút truyền thống vào một không gian được tạo ra để tất cả bạn bè của chúng tôi cùng nhau quây quần bên bia.


Review ZUMSTART JSC

3.5
2 review

23/05/2025
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Người quản lý không có thời gian hướng dẫn bạn vì khối lượng công việc quá nhiều (GL)

15/09/2024
Nhân viên tại Hồ Chí Minh

Drama ngập trời khắp công ty (CTT)

Những nghề phổ biến tại ZUMSTART JSC

Bạn làm việc tại ZUMSTART JSC? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo ZUMSTART JSC

ZUMSTART JSC

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo