Việc làm Sữa chua Trân châu Hạ Long

Cập nhật 19/11/2024 18:09
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Công ty CP Sữa chua Trân châu Hạ Long
Manager - Chinese Restaurant
Sữa chua Trân châu Hạ Long
20 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 23/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 22/01/2025
Hình thức: FULL_TIME
Kinh nghiệm: 3 - 4 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành

About us

Pan Pacific Hanoi, a proud member of Singapore's Pan Pacific Hotels Group (PPHG), stands as a landmark by West Lake, offering stunning views and exceptional hospitality. Combining contemporary design with Vietnamese charm, our luxurious rooms and suites provide a serene retreat near the Old Quarter and major attractions.

We pride ourselves on cultivating a positive, human-centric working environment, where teamwork and excellence thrive, ensuring unforgettable experiences for both our guests and our associates in the vibrant heart of Hanoi.


Ming is among the best Cantonese restaurants in Hanoi, serving exquisite handmade dim sum and a wide selection of refined Cantonese classics. Enjoy refined presentations of familiar dishes with authentic flavours, while admiring the restaurant’s modern oriental design and panoramic city views. With a choice of private dining rooms, Ming is the ideal venue for a corporate luncheon or family gathering


About the position

The Restaurant Manager leads daily restaurant operations, ensuring exceptional guest service, staff performance, and adherence to company standards. This role focuses on driving financial success, controlling costs, and executing promotional strategies while maintaining a respectful work environment and delivering high-quality dining experiences.


Administration

  • Manage daily food & beverage operations, including menus, staffing, and service delivery, aligned with company goals.
  • Supervise food & beverage service staff to ensure adherence to corporate policies and standards.
  • Monitor sales performance daily and implement corrective actions as needed.
  • Conduct market surveys to stay updated on business trends, technology, and competitor insights, providing feedback to F&B leadership.


Financial & Revenue Management

  • Develop and implement promotional programs to drive revenue and meet budget targets.
  • Monitor product performance and oversee sales and promotional activities.
  • Manage outlet profitability by controlling costs and achieving revenue goals.
  • Collaborate with stewarding to minimize breakages and enforce cost control measures.


Training & Human Resources

  • Develop and execute training programs to uphold service quality standards.
  • Mentor and coach team members, identify talent for promotion, and conduct performance appraisals.
  • Foster a respectful, discrimination-free workplace and address employee concerns promptly.
  • Ensure a harmonious working environment by addressing cross-cultural conflicts effectively.


Guest Service

  • Maintain high levels of guest satisfaction by managing customer care and service quality.
  • Build relationships with VIPs, dignitaries, and new clientele to expand guest databases.
  • Oversee food tastings and monitor food quality for events and daily service.


Talent profile

  • 3-5 years of experience in restaurant or F&B management, preferably in a luxury hotel setting.
  • Strong understanding of financial reports, revenue management, and cost control strategies.
  • Experience in team development, including training, coaching, and conducting performance evaluations.
  • Exceptional communication and interpersonal skills, with the ability to engage with guests and team members effectively.
  • Strong knowledge of Chinese culinary traditions, food presentation, and beverage pairing.
  • Fluency in English, with knowledge of Chinese as a bonus.


*Please be informed that only candidates selected for further consideration will be contacted. Thank you for your application.

Khu vực
Báo cáo

Công ty CP Sữa chua Trân châu Hạ Long
Sữa chua Trân châu Hạ Long Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Lô 58 BT4 X2 KĐT Bắc Linh Đàm, Q.Hoàng Mai, Hà Nội

Sữa chua trân châu Hạ Long là đặc sản đến từ Hạ Long. Được biết đến với sự kết hợp giữa sữa chua thơm mát chua dịu thanh nhẹ và trân châu ấm nóng ngậy mùi cốt dừa.Kể từ khi thành lập chuỗi cửa hàng Sữa chua trân châu Hạ Long đã có hơn 200 cửa hàng ở khắp Bắc Trung Nam trên khắp các tỉnh thành Việt Nam và con số này vẫn tiếp tực tăng trưởng không ngừng. 

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2019

Mission

Chúng tôi đang nỗ lực phát triển, để Sữa chua trân châu Hạ Long có thể trở nên phổ biến hơn với khách hàng trên mảnh đất Việt Nam và trở thành một món ăn thú vị đối với khách hàng trên thế giới và mang trong mình sứ mệnh mang món ăn của dân tộc đến khắp nơi trên thế giới.

Những nghề phổ biến tại Sữa chua Trân châu Hạ Long

Bạn làm việc tại Sữa chua Trân châu Hạ Long? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Sữa chua Trân châu Hạ Long

Sữa chua Trân châu Hạ Long

Click để đánh giá