Mô tả công việc
- Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
- Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.
- Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.
- Adheres to and reinforces all standards, policies, and procedures.
- Maintains established sanitation levels.
- Manages departmental inventories and maintains equipment.
- Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
- Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.
- Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.
Participating in and Leading Banquet Teams
- Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.
- Conducts monthly department meetings with the Banquet team.
- Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.
- Acts as a liaison to the kitchen staff.
- Leads shifts and actively participates in the servicing of events.
Ensuring and Providing Exceptional Customer Service
- Sets a positive example for guest relations.
- Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.
- Responds to and handles guest problems and complaints.
- Empowers employees to provide excellent customer service.
- Ensures employees understand expectations and parameters.
- Strives to improve service performance.
- Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
- Reviews comment cards and guest satisfaction results with employees.
Conducting Human Resources Activities
- Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.
- Observes service behaviors of employees and provides feedback to individuals.
- Monitors progress and leads discussion with staff each period.
- Participates in the development and implementation of corrective action plans.
- Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses on continuous improvement of guest satisfaction.
- Attends and participates in all pertinent meetings.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive remuneration packages
- Competitive salary | 13th salary month
- 05 working days | 02 days off per week
- Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars
- Discounted rates apply when using services at properties
- Participating in ultimate phenomenal activities for employees
- National and international training courses
- Periodic health check | Accident insurance 24/7
- Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world.
Yêu cầu công việc
- High school diploma or GED; 2 years experience in the event management, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
Contact Number +84 235 3753 333 - Ext: 2257: Ms. Tuyền
Sữa chua trân châu Hạ Long là đặc sản đến từ Hạ Long. Được biết đến với sự kết hợp giữa sữa chua thơm mát chua dịu thanh nhẹ và trân châu ấm nóng ngậy mùi cốt dừa.Kể từ khi thành lập chuỗi cửa hàng Sữa chua trân châu Hạ Long đã có hơn 200 cửa hàng ở khắp Bắc Trung Nam trên khắp các tỉnh thành Việt Nam và con số này vẫn tiếp tực tăng trưởng không ngừng.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2019
Mission
Chúng tôi đang nỗ lực phát triển, để Sữa chua trân châu Hạ Long có thể trở nên phổ biến hơn với khách hàng trên mảnh đất Việt Nam và trở thành một món ăn thú vị đối với khách hàng trên thế giới và mang trong mình sứ mệnh mang món ăn của dân tộc đến khắp nơi trên thế giới.